Foto van: fiatjuh

Kubota B1-15 Bultra

Foto’s
3
Video’s
0
Topics
3

Informatie over de Kubota B1-15 Bultra

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de B1-15 Bultra.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de B1-15 Bultra, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Kubota B1-15 Bultra - Pto en 4x4 hendel zitten vast

Hallo.

Sinds kort ben ik in het bezit van een Kubota Bulstra B1-15, trekker werkt na behoren.
Sinds de aanschaf zitten de PTO hendel en de 4x4 hendel vast.
De pto en de 4x4 werken beide wel.
Heeft iemand er ervaring mee wat dit zou kunnen zijn en hoe het te verhelpen is?

2 reacties


Kubota B1-15 Bultra - Iets komt er bij de motorolie, maar wat?

Hallo,

Bij een Kubota Bulltra B1-16 met Kubota D950 motor is het motorolie peil erg gestegen. De olie kwam op den duur uit het buisje bovenop eruit. Eerst dacht ik aan een lekke koppakking maar de olie die uit de motor kwam was wel dun, maar niet bruin en het schuimde niet. Dus geen koelwater erdoor volgens mij. Het zou ook diesel kunnen wezen. De olie ruikt alleen niet echt naar diesel vind ik. Kan het dan via de brandstofpomp (Zie foto) in de olie komen? Of is er nog een andere plek waar dat zou kunnen? Het opvoerpompje is niet lek. Laatste mogelijkheid zou hydrauliekolie zijn via de pomp. Met de compressor heb ik druk op de keerring hiervan gezet maar deze is volgens mij niet lek. Weet iemand waar ik moet zoeken en hoe dit op te lossen is?

Alvast bedankt!

7 reacties


Kubota B1-15 Bultra - Hoe werkt het Monroematic hefsysteem?

Hallo,

Bij een Kubota Bultra B1-15 krijg ik de hef niet aan de praat. Er zit een Monroematic systeem op. Bij de bedieningsknopjes staan allemaal Japanse tekens waar ik zelf niet veel kaas van heb gegeten. Als ik op de groene knop druk gaat het lampje branden en als ik een beetje aan die knoppen draai gaat de motor wel wat zwaarder lopen maar voor de rest gebeurd er niks. Weet iemand misschien hoe dit systeem werkt?

Alvast bedankt!

5 reacties


Foto’s

« Alle Kubota machines