Foto van: marco2250

New Holland T 6010 Plus

Foto’s
170
Video’s
0
Topics
3

Informatie over de New Holland T 6010 Plus

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de T 6010 Plus.

Ervaring

Er is een <strong>handvol</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de T 6010 Plus, gezamenlijk zo&apos;n 4.650 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Zeer goede trekker voor een op boederij, echt voor in het loonwerk zal deze trekker te stug zijn
Pluspunten
Ruime cabine, Goedwerkende powershift, Goede comfort
Minpunten
Trekker is niet snel warm, Af en toe redelijk stug met optrekken/schakelen,

Gebruikerservaring

Zeer goede trekker voor een op boederij, echt voor in het loonwerk zal deze trekker te stug zijn

Actuele vragen Stel ook een vraag »

New Holland T 6010 Plus - banden merk

Hallo,

We hebben nu Michelins onder onze tractor liggen maar die zijn versleten en er moeten nieuwe onder. De banden slijten hard omdat er een voorlader op de tractor zit er 2/3 keer per dag mee gevoerd word. Deze Michelin banden zijn nu ook versleten naar 2 jaar En ik zag dat Mitas banden zeker de helft zo duur zijn als Michelins. vandaar mijn vraag zou ik beter Mitas banden kunnen kopen omdat ze een stuk goedkoper zijn en de banden toch in een paar jaar glad zijn?

alvast bedankt!!

35 reacties


New Holland T 6010 Plus - als koud, niet vooruit te krijgen

Hoi,

ik heb thuis een new holland t6010 plus staan. als ik deze opstart, en hij is nog koud, wat hij meestal is. is de traktor gewoon echt niet vooruit te branden. het schakelen duur lang, hij heeft veel kracht nodig om op toeren te komen. ik weet dat het slecht is voor een diesel motor als hij koud is meteen weg te rijden, maar zo erg als dit kan eigenlijk gewoon niet.

iemand hier meer verstand van? 😞

32 reacties


New Holland T 6010 Plus - Trekkertrek 5,5t

Hallo ik trek mee met mijn newholland t6010Plus in Schalkwijk in de 5,5t ,alleen dacht er zelf aan in zn 8mee te trekken want dan kan je altijd nog naar ze 9 en dan kan je nog terugschakelen. Heb m ook al met ketting voor vrachtwagen gezet, en in zijn 8 ging dat best goed. Hebben jullie enig idee of dit ongeveer goed zit?? Of heeft iemand al ervaring met een NH t6010 in de 5,5t??
Ik hoor het graag...

gr

13 reacties


Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle New Holland machines