Foto van: Fordje4830

New Holland TL80

Foto’s
21
Video’s
1
Topics
5

Informatie over de New Holland TL80

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de TL80.

Ervaring

Er zijn een <strong>paar</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de TL80, gezamenlijk zo&apos;n 925 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

New Holland TL80 - TL80a brandstofniveaumeter schommelt steeds

De brandstofniveaumeter van mijn TL80a schommelt af en toe. Hij gaat dan tijdens het werk naar de 0-stand toe, het lampje gaat branden en even later stijgt de meter weer naar het normale niveau. Heeft iemand een idee wat de oorzaak kan zijn?

Pieter

7 reacties


New Holland TL80 - Schakelt niet in de 3de groep

Trekker schakelt zowel voor als achteruit, 1-2-3-4, schakelt ook, de groep van | || ||| krijg je hem niet meer in de |||. Iemand een idee wat dat kan zijn?

5 reacties


New Holland TL80 - TL80A: olielekkage aan hydraulische leiding

Ik heb een lekkage (licht druppelend) ergens op het punt waar de leiding van het extern hydraulisch circuit het hydraulisch blok van de trekker in gaat. Deze leiding zit met een bout in het blok geschroefd. Helaas zitten de andere leidingen in de weg om op een eenvoudige manier aan de bout te kunnen komen.
Mijn vragen:
1. Is dit een vaker voorkomend probleem en kan het een kwestie zijn van een iets losse bout die alleen vast gedraaid moet worden? Of is dit vaak een scheurtje in de leiding o.i.d.?
2. Kan ik gewoon de andere hydraulische leidingen los schroeven zonder dat de halve olievoorraad uit de achterbrug loopt?

1 reactie


New Holland TL80 - Instelling olietoevoer naar hydrauliekcylinder ontbreekt bij TL80-A?

Ik heb een New Holland TL80A en wil de olietoevoer naar de hydrauliekcilinder van de wentelploeg reduceren omdat ik vindt dat deze wel erg snel wentelt.
Als ik in de bedieningsvoorschriften kijk, dan zou er hiervoor een draaiknop aanwezig moeten zijn ergens bij het rechterspatbord. Die knop ontbreekt echter. Weet iemand of de verstelling op een andere manier moet gebeuren? Of kan het zijn dat er bij bepaalde types geen instelling van de olietoevoer mogelijk is?

4 reacties


New Holland TL80 - Heveltje op de rechter hefarm

Weet iemand wat dit heveltje voor nut heeft? Of ontbreekt er nog wat? Ik kan hem wel verstellen maar er gebeurt verder niks. Het lijkt erop dat hij op het hendeltje moet kunnen bedienen maar hij raakt hem verder niet.

5 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle New Holland machines