Foto van: Husqvarna

Vicon Vicontrol

Foto’s
5
Video’s
0
Topics
3

Informatie over de Vicon Vicontrol

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de Vicontrol.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de Vicontrol, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Vicon Vicontrol - Aansluiten start/stop sensor of schakelaar

Geachte leden,

Mijn Vicontrol ED821 gebruik ik tevens als hectareteller/afstandsmeter. Hier wil ik een externe start/stop schakelaar op aansluiten. In de onderdelenlijst van Vicon staat wel een spiltterkabel waarmee je aan de aansluiting van de wielsonsor tevens een start/stop sensor kunt aansluiten, onderdeelnummer VNB0307973 of B0307973. Betreffende kabel blijkt tot op heden echter nergens te vinden (Kramp, Granit, enz., ook niet na veelvuldig zoeken via Google).

Wie weet hoe de sensor dient te worden aangesloten zodat ik zelf een kabel kan maken?
Een 7 polige stekker is wel te koop, dus nu alleen de pen-toewijzing nog.
Zie bijgevoegde foto's

6 reacties


Vicon Vicontrol - Kali 60 strooien/afdraai proef/afdraaibak gezocht

Hallo,

Wij willen kali gaan strooien met onze vicon pendelstrooier, nou strooien wij met de vicontrol computer, voor het afstellen hebben wij een soortelijk gewicht nodig, heeft iemand een idee wat het soortelijk gewicht van kali 60 is?

Of heeft iemand een tip hoe ik de strooier goed kan afdraaien, weet de knoppen wel te vinden maar zit met het probleem van hoe vang ik het op, heeft iemand een goed idee om het mee op te vangen als de pijp eraf is? Mocht iemand een afdraaibak hebben liggen dan heb ik er ook belang bij.

Graag hoor ik de tips en ideeen binnen komen.

Met vriendelijke groet,

Angelo Koopmans

31 reacties


Vicon Vicontrol - Vicontrol 2 kabel aansluiten kleuren

De kabel van de Vicontrol 2 is losgetrokken van de motor, (stekker niet afgekoppeld) nu is de vraag, welke van de 7 kleuren horen op welke punten gesoldeerd, heeft iemand daar misschien een foto van?

11 reacties


Foto’s

« Alle Vicon machines