John Deere 6215R rijdt naast een Krone Big X 1100 - 14 rijers heel wat bunders af.... Geplaatst door eXtratrekker1 op 06-10-2017 om 17:35:55, met 7 reacties.

John Deere 6215R

John Deere 6215R rijdt naast een Krone Big X 1100 - 14 rijers heel wat bunders af...

Reacties

ken-adams
@SJB533 Deze kan er ook weer wat van... @eXtratrekker1 Selecteer de besten er gewoon uit ipv ze er allemaal op te gooien 😉
+1
SJB533
@ken-adams
Ja weet ik. Zal ik morgen even tijd voor nemen
+2
eXtratrekker1
@SJB533 Het lijkt er op dat je nog steeds de pik heb op wat ik doe... terwijl ik alleen maar het zelfde doe als ieder ander TFer... gewoon foto's plaatsen van trekkers, conform de regels als besproken met @Tinus . De rest verzinnen jullie er zelf omheen en wakkeren elkaar aan. Joost mag weten waarom dit nu na 4 jaar nog steeds gebeurd. Grow-UP en stop met die ongein. Jullie punt is wel duidelijk. Maar TF is van Tinus en hij bepaald wat wel en niet is toegestaan. Af en toe neem ik er tijd voor om wat van mijn mooie foto's te plaatsen. Zint het je niet, negeer het dan gewoon. Het is een fan-site, maar we hoeven niet alles en iedereen leuk te vinden. Kom anders gewoon hier eens een bakje koffie drinken. Wedden dat ik niet van de planeet Mars kom... dus welkom, groet Martin
+1
deeremeneer
@eXtratrekker1 er zullen altijd een paar man blijven zeiken over je bumpers. Ik ga niet in op de reden daarvan. Die paar man die er steeds over beginnen moet je gewoon negeren. Waar het in dit geval meer over gaat is de enorme hoeveelheid foto's die je ineens plaatst. Als anderen dat doen krijgen ze ook commentaar terecht of niet. Kijk als ik een of twee foto's plaats en vervolgens komt er iemand die ineens tientallen foto's plaatst in een keer dan vind ik het ook jammer dat mijn foto's ergens ver naar achter verdwijnen. Daar zou je rekening mee kunnen houden misschien.
+1
SJB533
@eXtratrekker1
tractorfan.nl/picture/1193015/
Gaat niet om dat ding in de fronthef, maar om de fotobom die jij laat ontploffen. Bekijk even het effect, en daarna nogmaals, je bent er meermaals op aangesproken, dit topic. Jij bent inderdaad een van de lastige klanten, die het foto's kijken minder leuk maakt. Dus hou je er gewoon aan, scheelt weer een hoop gezeik. Naar jou toe, naar mij toe, en tussen andere leden onderling.
+1
eXtratrekker1
@SJB533 Ik heb het verhaal en de hele discussie gelezen, heb er begrip voor maar blijkbaar is het een veelvoorkomende probleem van nog fanatiekere TFers..

Feitelijk komt het er op neer dat ik vaker moet inloggen en plaatsen ipv 1x in de 6 tot 8 weken. Dan lijkt het een fotobom. Daar heb je gelijk in, maar het komt meestal zo uit omdat ik systematisch een en ander afwerk op verschillende platforms... Het is natuurlijk ook slechts tijdelijk, immers na het plaatsen komen er weer meerdere boven te staan en de volgende 6 tot 8 weken zijn jullie weer van mij verlost. Zal er proberen rekening mee te houden.. groet Martin

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6215R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!