Met Landbouw en Machines VZW en De oude doos, fotograferen we niet alleen oude landbouwmachines, maar organiseren we ook wel eens een evenement. Vorig jaar waren we de eersten die in België een Oldti

Fordson Major

MMaarten
Met Landbouw en Machines VZW en De oude doos, fotograferen we niet alleen oude landbouwmachines, maar organiseren we ook wel eens een evenement.
Vorig jaar waren we de eersten die in België een Oldtimer maïs hakseldag organiseerden, dit jaar keken we in de richting van het grondverzet.
Op de Agro-Markt te Gistel in september, organiseerden we samen met Agro-Markt VZW een ' Historische grondverzet demo '.
Een drie tal graafmachines konden we bijeen krijgen om het schepwerk te verzorgden.
Eén daarvan was deze Atlas 402 die gebouwd werd in 1967. De kraan wordt aangedreven door een 60 jaar oude Fordson Major.

Wie meer foto's wil zien, kan men op deoudedoos.be/ terecht.

Reacties

rupke
Jammer dat ik dit niet wist had zo mee kunnen doen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Major ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!