Foto van een Case International 844 xln, vandaag aan het ploegen met Kongskilde exelent ploeg. Foto is geplaatst door wotan2 op 27-03-2019 om 21:55:27, met 10 reacties.

Case International 844 XL N

wotan2
Foto van een Case International 844 xln, vandaag aan het ploegen met Kongskilde exelent ploeg

Reacties

+1
Fast Eddy
Mooi hoor.
+2
SJB533
XL N Freisicht 😮 Bijzonder type
+1
Fast Eddy
@SJB533

Dat zeker weten zo.
+2
wim-same
@SJB533 Werden deze zo door de fabriek geleverd, of omgebouwd. Same Explorer heeft dit soort trekkers ook gehad, maar het is mij ook niet duidelijk of dit van de fabrikant kwam of dat een Dealer ze ombouwde naar wens van de klant.
SJB533
@wim-same
Zijn officiële folders van. Zijn, voor zover ik weet, de eerste met de optie af-fabriek. Trekkers hadden standaard FH/FPTO en brede banden (Grünlandausführung), dacht ik. Ik praat daarbij wel over de gewone 844XL. Deze cabine was daarbij weer een optie. Zijn vrij zeldzaam, ook als XL.
wotan2
@SJB533 deze heeft geen fronthef/ aftakas, heeft er ook nooit op gezeten voor zover ik kan zien.
SJB533
@wotan2
Dan zal de Grünlandausführung wel een speciale uitvoering geweest zijn
+2
wotan2
Ja ik moest ff googlen toen ik de eerste foto's kreeg van de verkoper, ik had hem zo ook nog nooit gezien. Ik was opzoek naar een lage trekker, neusje was bijvangst.😛
+1
olro 61
Dit is inderdaad een aparte mooie trekker van Case-IH, die je eigenlijk nooit ziet rijden. Mooie actiefoto!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 844 XL N ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!