Foto van een Deutz F6L712, aardig opgeschoten dit weekend met het klaarmaken en nakijken van het motorblok wat in de Kramer moet komen. De opgeknapte onderdelen stralen je tegemoet! Van de andere moto

Deutz Motoren

Kramer U800
Foto van een Deutz F6L712, aardig opgeschoten dit weekend met het klaarmaken en nakijken van het motorblok wat in de Kramer moet komen. De opgeknapte onderdelen stralen je tegemoet! Van de andere motor alle, strakke, gespoten onderdelen verzet op deze motor wat weer tijd bespaard. Volgende week nog wat onderdelen nieuw plaatsen en dan staat hij weer punt.

Reacties

Towaberg
Goed bezig, mooi werk👌
Kramer U800
@Towaberg Dankjewel
Towaberg
Kijk al uit naar het eindresultaat.@Kramer U800 .
Kramer U800
@Towaberg Anders ik wel! 😃
Fendt926Driver
Heb je nu alles voor de motor wat je nodig bent?
+1
Kramer U800
@Fendt926Driver Nee nog niet 😂 Wat slangen voor het olie circuit die wel belangrijk zijn, carterpanpakking, 2 krukaskeerringen en zo nog een paar dingetjes. Is gelukkig allemaal tientjes werk. Maar ja wat wil je, is allemaal misschien wel bijna 60 jaar oud. Ik ga niet met 60 jaar oude slangen rond rijden waar je smerig voor de motor vanaf hangt. Als dit allemaal gedaan is hopen we hem voorlopig niet meer uit elkaar hoeven te halen want hij zit nogal compact ingebouwd in de Kramer.
a3vandiejen
Goed bezig Dirk...👍
+1
Kramer U800
@a3vandiejen Dankjewel

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz Motoren en hebben de trefwoorden deutz , motor , 6 cilinder , deutz motor , F6l712 en Deutz f6l712 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!