Loon- en grondverzetbedrijf Timmerije uit Noordijk (Neede) aan het zodebemesten met de Vervaet Hydro Trike en Veenhuis bemester. https://youtu.be/GbJbXhaEq70

Vervaet Hydro Trike

Loon- en grondverzetbedrijf Timmerije uit Noordijk (Neede) aan het zodebemesten met de Vervaet Hydro Trike en Veenhuis bemester.

Reacties

joozt
Gisteren met een paar studenten nog kunstmest gestrooid op dit perceel!
@joozt ook wel eindje van Doetinchem af dan. Gebruiken jullie altijd dit perceel?
joozt
@Kleine loonwerker Ja klopt we komen mooi rond met de strooier. Nee we proberen altijd bij thuisbedrijven of werkplekken van onze studenten te strooien. Eén van de studenten werkt bij deze boer en daar konden we terecht om wat te strooien.
@joozt aah zo 👍👍
Mooi geregeld zo. Toen wij praktijkles kunstmeststrooien hadden moesten we naar Lengel. Ma die dag was ik dr nie 😅
Overigens al wel paar jaar geleden
joozt
@Kleine loonwerker ah dat kan goed ja. Waarschijnlijk bij een collega van veehouderij thuis? Heb je ook veehouderij gestudeerd?
@joozt ja, klopt was inderdaad bij leraar thuis. Ik heb veehouderij gestuurd ja, niveau 4. Bijna 4 jaar geleden want ben nu al bijna klaar met Agrotechniek in Dronten
joozt
@Kleine loonwerker mooi werk, goed bezig! Veehouderij strooit inderdaad altijd bij H.D. thuis.
@joozt aaah zo 👍👍
Volgensmij hebben wij toen ook wel les gehad van jou. Praktijk van gewasbescherming dacht ik 🤔
joozt
@Kleine loonwerker dat zou kunnen ja! Heb ik toen wel een tijdje gegeven.
@joozt geef je dat nu niet meer dan? Want dan zou je les geven aan mn broertje 😅
joozt
@Kleine loonwerker nee ik geef helemaal geen lessen meer aan veehouderij. Alleen nog maar voor loonwerk. Hij krijgt waarschijnlijk les van een van m’n collega’s!
+1
@joozt ja, hij doet veehouderij. Dus dan krijgt hij inderdaad van andere docenten les. Ouwehoeren met de docenten met zelf ook een bedrijf 😅

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vervaet Hydro Trike ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!