Foto van een New holland T5.120 aan het ploegen met de nieuwe aanwinst.. Foto is geplaatst door Johnnyput op 12-05-2021 om 19:10:53, met 30 reacties.

New Holland T 5.120

Johnnyput
Foto van een New holland T5.120 aan het ploegen met de nieuwe aanwinst.

Reacties

SJB533
Staat gewoon in de lijst +New Holland T 5.120
Johnnyput
@SJB533 wel als ik hem wou ingeven werd hij niet gevonden. En ik weet dat hij in de lijst staat. Want heb al naar foto’s aant kijken geweest.
+1
SJB533
@Johnnyput
Staat een spatie tussen de T en de 5
Johnnyput
@SJB533 heb ze verplaatst.😊
+2
Valtra man
Knap! Nog wat regelwerk met de nieuwe trekker ervoor neem ik aan? 🙂
Johnnyput
@Valtra man idd, meer dan gedacht eigenlijk.
+1
Valtra man
@Johnnyput meet de afstand tussen je achterwielen maar eens tov je oude trekker. En dan is het met de sleutel op de voetsteun van je steeno sleuren aan de spindel 🙂
Johnnyput
@Valtra man ik kwa er zelfs net niet met de spindel. Heb de grote bout iets verder achteruit zelfs een gat moeten opschuiven. 😅
+1
Valtra man
@Johnnyput ik heb hem in het verste gat moeten regelen, ging na 20 jaar voor geen meter 😄

(klik om te vergroten)

Johnnyput
@Valtra man hier ging het ook niet van een leien dakje. Heb de bout er met de krik en hamer moeten doorduwen.
+3
Valtra man
@Johnnyput 😄😄 ik met een héle grote hamer.. Een maand geleden gedaan en de zwelling op mijn duim is bijna weg 😛
Johnnyput
@Valtra man 🤦🏻‍♂️😂🤣
+2
Fendt926Driver
[quote="@Valtra man" p="5679061"]ik met een héle grote hamer.. Een maand geleden gedaan en de zwelling op mijn duim is bijna weg.

Maar zon hamer maakt wel veel minder kabaal als je er een hand tussen houdt.
Volgende keer de hamer met 2 handen vast houden
+1
CaseCS130
Hele mooie aanwinst. Ook cabine vering en voorasvering?
+1
Johnnyput
@CaseCS130 jep , zowel cabine als voorasvering.
+1
joozt
Mooie trekker! 👌
+1
Pauls
Succes met je nieuwe aanwinst, en geen gezeik meer met een dealer die denkt dat je niet zonder hem kan... volgens mij de beste keuze gedaan, oude MF weg (die mss al wat ziekjes was) en belgische makelij in de plaats. Ik zie nog wel een 'gewone' nrplaat ipv de rode ? En ja nieuwe trekker vraagt vaak wat aanpassingen aan de andere machines heb ik gemerkt.
Valtra man
@Pauls Belgische? Daar heeft de fabriek in Zedelgem weinig aan bijgedragen.. tractors worden in Basildon of Italie ontworpen als ik het goed heb..
+1
Pauls
@Valtra man Ik denk dat de versnellingsbakken nog steeds in Antwerpen gemaakt worden (al ruim 60 jaar), de rest weet ik niet zo, en ja ik wist wel dat ze niet in zedelgem gemaakt worden, dat is voor maaidorsers (en persen, maar hier ben ik niet zo zeker meer van)
+1
Johnnyput
@Pauls bedankt , staat nog op plaat van de dealer. Eerst efkes alles ploegen en klaar leggen voor de mais, dan gaat hij terug voor paar aanpassingen nog en op mijn rode plaat te zetten.
Wim3065
Kun je wennen aan de kleine cabine als je van een Massey Ferguson komt? Mooie trekker wel, succes ermee!
Johnnyput
@Wim3065 u bent de 2de die dat vraagt, maar ik ervaar de cabine niet als kleiner. Ik zal straks is eens een paar maten nemen van beide. 😉
+1
Pauls
@Johnnyput ik ben ook wel benieuwd of ie binnen in kleiner is, mss dat de bijrijder iets moeilijker kan zitten. En kan ik hieruit afleiden dat je de MF niet inruilt ?
+1
new holland koen
@Pauls Heb jij de oudere t5 modellen nog in gedachte? Van deze nieuwe serie is de cabine toch wel ruimer dan van zijn voorgangers.
Johnnyput
@Pauls neen de MF wordt niet ingeruild. Ik heb hem te koop gezet. Als ik er de juiste prijs van krijg gaat hij zo weg. Zoniet laat ik hem herstellen en wordt hij daarna verkocht.
Johnnyput
@Pauls cabine is eigenlijk hetzelfde. Bijrijder heeft in de NH een betere stoel en positie. Wat wel maakt dat de MF vlotter instapt tegenover de NH. Bij de NH heb je precies altijd de bijrijderzit die in de doorgang staat. Maar van de NH kan je de rugleuning( heeft MF trouwens niet) neerklappen en dan is het nog een handig tafeltje.
+1
Wim3065
@Johnnyput Thuis hebben we een 6170. Maar ik rij soms met een T5. Die cabine voelt voor mij serieus wat kleiner. Ben ook bijna 2 meter, zal misschien daarmee te maken hebben. Ik heb het gevoel dat ik met mijn hoofd tegen het plafond zit. Maar dit zal voor een deel persoonlijk zijn natuurlijk. En zoals @new holland koen zegt, deze waar ik mee rij is van 2017 denk ik. Deze is waarschijnlijk al terug anders binnenin.
+1
Johnnyput
@Wim3065 in T5 heb je 2 cabines, nu nogg steeds. Heeft met de motor te maken dacht ik. Deze heeft dezelfde cabine als de T6.
Heb ze gisteren gemeten en verassend genoeg zijn ze even groot. De MF is iets langer, de NH iets breder. En hoogte zijn ze gelijk.
+1
new holland koen
Prachtige New Holland!
Ik heb even wat onderzoek gepleegd en ben er achter gekomen dat de t5 serie geen powerboost heeft, dat spreekt mij wel aan!
Mooi om te lezen dat hij niet onder doet tegenover je 6 cilinder MF. Tractoren worden steeds groter en groter en bij dit formaat kun je geen nieuwe 6 cilinder meer kopen. Wij zijn nogal fan van een 6 cilinder en zullen ter vervanging van onze 6 cilinders niet snel naar een 4 cilinder kijken, toch denk ik dat zo'n t5 nog best een goede kandidaat zou zijn om onze Ford 7840 te kunnen vervangen over een jaar of 10, of nog later...😜

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 5.120 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!