Ongeveer 2 jaar geleden, tijdens de Grünlandtage in Voglried. Euro Trac 2000LS, voor zover ik weet de laatste die ze in Freising gemonteerd hebben van dit type.

Schlüter Eurotrac

Schluterfan
Ongeveer 2 jaar geleden, tijdens de Grünlandtage in Voglried.

Euro Trac 2000LS, voor zover ik weet de laatste die ze in Freising gemonteerd hebben van dit type.

Reacties

Fast Eddy
Poah
MaxxuM4ever
Met een tripple eraan?
+1
Schluterfan
@MaxxuM4ever

Ja, vooraan een Krone en achter een Claas.
+1
roscho
Zowel de voorste als de achterste maaier lopen enigszins voorover. Moet dat? Ik dacht dat maaiers horizontaal horen te lopen. Da's ook beter voor de aftakas. Hoogte stel je toch af door de glijschotels hoger of lager te zetten?
noordhof
@roscho zeker , deze is niet mooi afgesteld 👍
Machtig ding 😍 jammer dat schluter geen zwaardere euro tracs heeft gebouwd 😃
+1
Schluterfan
@schluter jan van samang

Misschien maar best. De Euro Trac 1900 was ook niet het beste wat ze gebouwd hebben. Een duitse kennis heeft er ooit een gehad, mooi laten staan zegt hij, zeker als je er zwaar (aftakas)werk mee wilt doen. De andere Euro Tracs is weinig op aan te merken, maar een 1900 is het zorgenkindje vant gezelschap.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Eurotrac ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!