Foto van een International 844 S. Foto is geplaatst door Christian de Canadees op 02-08-2021 om 17:30:25, met 15 reacties.

International 844 S

Foto van een International 844 S

Reacties

+3
draaipiet
Dat is nog een nette inter, en de voorlader ziet er ook keurig uit, maar het lijkt mij uit verhouding, of valt dat wel mee?
+5
roscho
@draaipiet Het lijkt wel een zware 3-tands cultivator die daar boven de bak zweeft.
+2
SJB533
@draaipiet
Ik heb de indruk, dat de laders daarginds iets lomper zijn, dan wat wij gewend zijn, Piet. En dan niet alleen de frames, maar ook de werktuigen...
+2
cyrus-van-gelder
@draaipiet zo lijkt idd wel ja
+3
de-wit
@draaipiet Ze gebruiken daar vaak een grijperbak om balen te pakken, en de laders zijn inderdaad een stuk lomper dan hier
+2
steyrlanzboy
Mooi
+2
Massey 2705
Het lijkt mij een voorlader van een groter model trekker !
+2
cyrus-van-gelder
@Massey 2705 zo lijkt het idd wel ja. Voorlader ziet er groot voor deze trekker.
+3
Massey 2705
@cyrus-van-gelder en volgens mij ook een europeese trekker aan de spatborden te zien.
+2
cyrus-van-gelder
@Massey 2705 ik denk dat je gelijk hebt Jaco. Heb het hier in Nederland nog nooit zo gezien.
  • 😉😉😉😉😉😉
+5
akkermopet
Pac-man...... videogame in het echt 🤣🤣🤣🤣
+2
a3vandiejen
+5
🤣. Ja lijkt inderdaad niet helemaal juist he. Komt vooral door de tanden. Zonder die valt het reuze mee. Heb hem net gekocht, kon de nostalgie niet weerstaan. Ben er mee opgegroeid, heerlijk wat een geluid! 100% made in Duitsland.
+3
SJB533
@Christian de Canadees
Het enige, dat mij aan de spatborden opvalt, is dat het geen schelpen zijn. Ik meende, dat ze voor de export juist met schelpen gebouwd werden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 844 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!