Deze voormiddag moest ik van mijn vrouw een kastje ophangen aan de muur. Aangezien ik zelf de electrisch kabels in mijn huis heb gelegd en daar veel foto's van heb genomen. Om op dagen zoals van deze

Deutz-Fahr Agrotron 85

+2
Saeghershof
Deze voormiddag moest ik van mijn vrouw een kastje ophangen aan de muur. Aangezien ik zelf de electrisch kabels in mijn huis heb gelegd en daar veel foto's van heb genomen. Om op dagen zoals van deze eens op kunnen terug tevallen. Deze foto van mijn deutz agrotron 85 kwam ik toevallig in de fotoreeks tegen. Ik vond het een leuke trekker. Soms spijt dat hij weg is.

Reacties

PieterA
Mooie trekker 👌
Van wanneer tot wanneer gehad?
Saeghershof
@PieterA van maart 2012 tot eind 2017
PieterA
@Saeghershof Dat is nog maar kort geleden. Waarom weggegaan?
+1
Saeghershof
@PieterA wou graag een frontlader en ik werkte toen bij een steyr-agent.
+1
PieterA
@Saeghershof Dat zijn goede redenen
case 745 xl
Ik heb er ook zo 1 gehad dan een mk3. vond het een mooie trekker om te zien en ook een hele goede motor. Maar voor de rest was ik blij dat die weg was.
arno1999
@case 745 xl Veel kosten aan gehad misschien?
case 745 xl
@arno1999 vooral aan de airco die was erg slecht. Voor de rest een enorm trage trekker vooral met koud weer niet vooruit te branden
arno1999
@case 745 xl Dat van die airco is inderdaad een bekende kwaal. Verder geen problemen gehad met de transmissie?
+1
case 745 xl
@arno1999 ja syncromessen van de 3 en lagen er ook uit. Moet wel zeggen dat de trekker ook al 14000 uur had

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 85 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!