Vorig jaar het jaar maar gelijk ingezet met een Schlüter bezoekje...Toen nog wegdromend weggereden bij de eigenaar, met de gedachte hopelijk... Hopelijk werd werkelijkheid, want een paar weken later

Schlüter Super 950V

+14
Schluterfan
Vorig jaar het jaar maar gelijk ingezet met een Schlüter bezoekje...Toen nog wegdromend weggereden bij de eigenaar, met de gedachte hopelijk...

Hopelijk werd werkelijkheid, want een paar weken later duwden we hem op de dieplader, en reden deze natuurlijk in stijl naar zijn nieuwe thuis!

Ondertussen ondergaat de trekker een grondige technische en optische restauratie... Met de hoop dat ik hem in onvoorziene tijd wel ergens kan tentoonstellen.

Dus jongens (en dames mochten die TF ook lezen), ook nu mogen we de hoop niet opgeven, en hopen dat 2022 een jaar wordt waarin weer iets meer mogen...

Ik wens iedereen in iedergeval een gezonde start toe!

Reacties

+1
Wimariete
Een met ervaring 😇
+1
schluterman
Dit is toch niet bij jou thuis?
+3
Schluterfan
@schluterman

Nee,dit is nog bij de vorige eigenaar. Toen was het nog dromen 😂 . Vandaag een jaar geleden.
+2
schluterman
@Schluterfan oke ik wou al zeggen en de super 850v stond er ook zo bij?
+2
MF 2725
Behoorlijk wat werk aan. 🤔🙈
+5
Schluterfan
@MF 2725

Maakt niet uit, wordt toch van voor tot achter uiteen gehaald, gereviseerd waar nodig en weer tot nieuwstaat heropgebouwd. En ook hier wil ik weer grenzen verleggen, om een nog beter eindresultaat te hebben.
MF 2725
@Schluterfan Dat zal wel goed komen. Succes er mee!
+4
a3vandiejen
Mooi om je droom te verwezenlijken. Ook de beste wensen en gezond 2022.
+4
Rondeutz06
Mooie uitdaging, succes ermee 👍
+3
Towaberg
Ik denk dat deze trekker in 2022 er heel wat beter gaat uitzien 👍
+1
fendtford
Is dat Een bril cabine
+1
schluterman
@fendtford deze trekker is naar Frankrijk geleverd dus het zo zomaar kunnen
+1
Schluterfan
@schluterman

Bril is belgisch, dus dat zo'n hok op een Franse trekker terecht kwam lijkt mij beetje sterk. Ik heb gelijkaardige cabines ook al op Renault trekkers gezien. Ik vond tot zover bij mij ook geen plaatje of dergelijke waar ik iets mee kon om te weten te komen welk merk het is.
+2
peeke
Ha , Simon is terug ; zei in de week nog tegen Wim , Simon is stil de laatste tijd op tractorfan . 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 950V ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!