Valtra 8950, Ploegen voor aardappelen met de lemken Juwel 8. Dit jaar dankzij gps, de onland modus kunnen proberen. Fantastische uitvinding, je kan heel relaxed rechtop zitten terwijl elke baan opnieu

Valtra 8950

+7
Valtra man
Valtra 8950, Ploegen voor aardappelen met de lemken Juwel 8. Dit jaar dankzij gps, de onland modus kunnen proberen. Fantastische uitvinding, je kan heel relaxed rechtop zitten terwijl elke baan opnieuw kaarsrecht is.

Het eerste jaar dat ik de boost echt nodig had bij momenten om de 5 schaar te trekken. Wat ligt het land stijf op sommige plaatsen.. ook voor de eerste maal een veiligheidsbout afgehad door de krukdroge grond.

Reacties

+1
Wimariete
Schitterende trekker en foto.
+2
2850Johndeere6R
Monster set zo👌 en zo lekker taai 🦾
+1
Jeroen 86
Het begingt al een beetje laat te worden voor de aardappelen. Werkt de AOG goed?
Bij ons in de streek word er nog zeer weinig geploegt.
+1
Valtra man
@Jeroen 86 werkt boven verwachting eerlijk gezegd. Draait netjes in, meteen op de lijn van de volgende werkgang. Houd de trekker ook mooi op de lijn, terwijl de 5 schaar er in verstek achter hangt.
Wel een beetje oefenen met hoe je een veld aanpakt natuurlijk 🙂
+1
Jeroen 86
@Valtra man ik zou deze winter als ik nog tijd over heb ook is willen gaan experimenteren met AOG. Lijkt mij intressant. En die komen ze misschien niet stelen. Want bij ons gaan de trimble schermen elke avond uit de trekker uit voorzorg. Hier zijn er al genoeg in de buurt gestolen
+1
Valtra man
@Jeroen 86 laat maar weten als je hulp nodig hebt met iets, het is wat zoeken achter info, die is zo ontzettend verspreid op forums. Maar uiteindelijk is het allemaal heel simpel te maken. Ga je voor hydraulische of elektrische besturing?
+1
Jeroen 86
@Valtra man ik zou zeker voor hydraulische sturing gaan. Ik ben da ook gewoon van mijn trimble. Ik zou de hydraulische blokken van mijn trimble willen proberen te gebruiken. Maar er is geen haast bij. Ik heb 2 werkende systemen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra 8950 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!