Foto van een Case IH CS 110, cabine ook weer netjes gemaakt toen de trekker stil stond vanwege de reparatie aan de aftakas. De luchtbalg lekte van de stoel dus elke keer weer oppompen. Toen de stoel e

Case IH CS 110

+4
Inter-844s
Foto van een Case IH CS 110, cabine ook weer netjes gemaakt toen de trekker stil stond vanwege de reparatie aan de aftakas. De luchtbalg lekte van de stoel dus elke keer weer oppompen. Toen de stoel eruitwas bleek het regel ventiel ook stuk te zijn dus toen maar een nieuwe erin gezet. Vloermat weer schoongemaakt paar nieuwe stickers en het lijkt weer een stuk frisser.

Reacties

J asper
Bevalt zo goed dat je zo vaak in je stuur bijt?😂
Inter-844s
@J asper Moet nog een nieuwe kopen was al zo toen ik hem kocht, maar hij stuurt er niet minder om 😂. De multicontroller is hetzelfde verhaal, die hebben ze ook ingewikkeld met tape, maar ik schrok van wat een nieuwe moest kosten 😅 dus daar rij ik ook nog maar even mee door.
+3
Inter-844s
Ik probeer om de zoveel tijd even een rondje om de trekker te maken om te kijken of er iets aandacht verdient. Zo blijft de trekker ondanks zijn leeftijd en uren toch betrouwbaar.

(klik om te vergroten)

Gebruik het dakraam nooit omdat er dan allemaal stof door naar binnen komt, maar het heeft toch nog een nut als je fotos van de binnenkant van de cabine wilt maken.

(klik om te vergroten)

Trekhaak ook gelijk 7.5cm omhoog gezet, hij zat vrij laag vond ik. Nu op 50cm van de grond en 20cm onder de aftakas.
+1
Baltus_steyr
@Inter-844s jij hebt zeker een airco erin zitten? Heb hier vrij snel de dakraam los...
Inter-844s
@Baltus_steyr Was het maar zo, moet het doen met alleen een blower😅
CaseCS130
@Inter-844s Die airco installaties zijn ook niet zo geweldig. Heb er 2 met airco maar alle 2 defect. Beide wel eens laten repareren maar dan duurde het niet lang en waren ze weer kapot. Bij 1 staat de koeler ook nog voor de radiator en neemt dan veel koelcapaciteit voor de motor weg. De andere heeft de koeler in het dak, dat is mooier.
Baltus_steyr
@CaseCS130 owe dat is dus ook geen gouden succes. Bij de volgende trekker die komt moet er eigenlijk wel een airco komen. Dat lijkt me soms geen overbodige luxe...😁
CaseCS130
@Baltus_steyr Ja ik mis het ook wel in de zomer. Maar geen zin om iedere keer een vracht geld in te steken. Bij 2e hands trekkers sws wel een dingetje denk ik want onderhoud krijgen die installaties niet vaak. Steyr hadden we nieuw gekocht, die heeft het 15 jaar uit gehouden, maar toen de trammelant begon stopte het ook niet 🙈
Baltus_steyr
@CaseCS130 owe dat is wel minder en jammer dus!
CaseCS130
Aftakas weer klaar dus? Alleen platenpakket wat kapot was? Mooi matje heb je in de cabine en een nieuwe stoel doet ook veel, heeft onze 110 ook gekregen deze herfst. De multicontroller is vaak gesloopt bij deze types, geen idee waarom. Die van ons zijn beide nog heel maar heb al heel wat kapotte gezien. Zonde.
Inter-844s
@CaseCS130 Ja aftakas weer klaar, platen stuk en dus een tandwiel had wat beschadigingen dus ook maar vervangen. Komende week maar voor de mixer kijken of die nog slipt maar verwacht dat alles weer werkt. Die multicontroller is niet heel dun plastic ofzo maar die van mij is dus wel stuk...
CaseCS130
@Inter-844s Nee, dan zal het nu wel weer klaar zijn.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH CS 110 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!