Foto van een Case IH CS 130, in de categorie nieuw speelgoed, er een CS 130 bij gekocht. Had een paar kleine probleempjes maar het grootste deel daarvan is in een dagje al weer opgelost.

Case IH CS 130

+4
InsaneNL
Foto van een Case IH CS 130, in de categorie nieuw speelgoed, er een CS 130 bij gekocht. Had een paar kleine probleempjes maar het grootste deel daarvan is in een dagje al weer opgelost.

Reacties

+3
InsaneNL
@CaseCS130 Bedankt voor de tips en info! Vooras veering doet het al weer, stekkers van de sensoren er even af en terug aan en het werkt weer. Hef doet het ook al weer zoals het hoort, knopje voor het 2 de elektrische ventiel (wat er niet op zit) gewisseld met het knopje voor zakken. En de potmeter van het positie wiel was gewoon los gelopen, draaide mee met de knop.
+1
CaseCS130
@InsaneNL Kijk, mooie trekker! Knap dat je de meeste storingen alweer hebt opgelost en mooi dat het goedkoop kon. Hopelijk heb je er veel plezier van.
+1
Fendt926Driver
@InsaneNL mis ik iets?
Jullie rijden toch deutz??
Of alleen jij?
Wel mooi compact trekkertje
+1
InsaneNL
@Fendt926Driver we rijden voornamelijk deutz, maar we hebben ook nog een verdwaalde Ford 7740.

Deze is van mij zelf, Ik was opzoek naar iets voor erbij voor op de kuil, Trekkertrek en ander gehobby. Ik vind deutz DX'en prachtig om te zien maar veel te duur voor wat het is. En een Agrotron is me gewoon te duur. Deze zitten er mooi tussen in en hebben dezelfde bak als een Agrotron.
+1
DANOONTJE POWERR
@InsaneNL de Steyr variant doet het aardig goed met trekkertrek, weet niet of die ook dezelfde bak heeft?
+2
InsaneNL
@DANOONTJE POWERR jup, de Steyr 91xx is exact hetzelfde als de case cs, alleen anders gespoten en een paar details aan de motorkap
+1
WaterDeutzer
Op de foto blinkt ie wie nieuw! Zou toch zweren dat er wat poetswerk te doen is.😉 Nog bedankt voor je ontvangst vrijdag, Jordi! Mooi ook een toertje met jouw D7506 gemaakt. Ooit zal de mijne ook zo mooi worden.🤩

(klik om te vergroten)

D7506 van @InsaneNL
+1
WaterDeutzer
@WaterDeutzer gister en vandaag wat groot onderhoud aan m'n D8006 gedaan. Blijkt het luchtfilter van 'mei 1974' te zijn!🤔😪🤣 Heeft ie onderhoud met de Franse slag gehad zeg maar...

(klik om te vergroten)

Alle olie, filters & klepstellen. Niks was overbodig....

(klik om te vergroten)

Dit filter van 48 jaar oud gaat in de vitrine!
+1
InsaneNL
@WaterDeutzer altijd fijn zulk onderhoud, de 7506 was best slecht maar er zaten nog wel redelijk recente filters op
+1
wilbertkw
@WaterDeutzer dat kan wel een collectors item worden 😔
+1
WaterDeutzer
Quote Reactie van @wilbertkw:
dat kan wel een collectors item worden

Beide.😋
+1
SJB533
Weer een gered van de export 💪🏽 Geloof dat ik ook eens meer moet beunen dan werken :😁 Weet nog een 130, waar ik de geschiedenis zo kan navragen... 🙈
Baltus_steyr
@SJB533 wat heeft die 130 gelopen dan?
+1
SJB533
@Baltus_steyr
Bijna klokje rond
wilbertkw
@InsaneNL proficiat met de aankoop💪

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH CS 130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!