Zo dochter zal gelukkig zijn. Ze vind niks mooiers als met papa of opa mee te gaan(15 maanden oud) word volgend jaar een 2e stoel monteren ben ik bang😅

Sauerburger SH500

+5
casejxu
Zo dochter zal gelukkig zijn. Ze vind niks mooiers als met papa of opa mee te gaan(15 maanden oud) word volgend jaar een 2e stoel monteren ben ik bang😅

Reacties

+6
bartjuh
Dat je zoiets op een trekker maakt kan ik begrijpen... Maar een kleine meenemen op een minishovel lijkt me toch weer wat link. Gebeuren zat ongelukken met die dingen.
+1
casejxu
@bartjuh beide trekkers hebben het stoeltje al. Als ze mee is op de shovel zijn het enkel kleine rommelklusjes. En stel! Stel dat ie omrolt komt ze eigenlijk op schoot te liggen omdat het stoeltje die kant op weg kan breken👌 hierdoor is het eigenlijk nog behoorlijk veilig.

Ze zit zelfs veiliger omdat ik zelf nooit n gordel om heb
+1
bartjuh
@casejxu als je nu ergens net te dicht langs vliegt dan zit jezelf goed maar de kleine krijgt de volle 100%. Kan ook iets van buitenaf zijn wat omvalt/of een koe die ineens de kop opgooit...
Maja. Jou feessie en hoop ook zeker dat 't goed gaat
+6
casejxu
Quote Reactie van @bartjuh:
vliegt

Als je met n kind als een idioot gaat rijden/vliegen ligt t dan aan t stoeltje of aan jou? Denk je nou zelf dat de chauffeur als een idioot gaat rijden? Zo ja kijk eerst naar je zelf. Plus de spatborden steken nog ca 10cm breder als de shovel dus ook dat is geen ding. En van buiten af moet je je kind in de box laten. Ken ook een jochie van een paar jaar oud. Reed met ze pa mee in de cabine op t stoeltje. Zijraam open en hield de stijl vast. Wiel brak af en spatbord kneep een paar vingers der af. Dus wat is dan wel veilig??
+1
bartjuh
@casejxu vliegen, rijden... Maakt weinig uit. Hoevaak kom je niet ergens vlak langs met zo'n ding.
+3
casejxu
@bartjuh geen idee... maar als ik met knoei/krappe klusjes bezig ben wil ik sowieso niemand op de shovel
+1
PieterA
@bartjuh Eens. Je kan niet alle risico's uitsluiten, maar dit is inderdaad net een beetje te veel risico.
+1
1046
Sorry dat ik het zo zeg, maar ik vind et onverantwoord. Zit in een klein hoekje en t gaat altijd anders dan je denkt
En als et ernstige afloop is schiet je jezelf ook voor de kop
+9
casejxu
@1046 van afstand is dat makkelijk te zeggen. T is veel veiliger als ze der naast zit als dat ik niet 100% zeker weet waar ze loopt
+6
SJB533
Geloof wel, dat het kiezen is tussen 2 kwaden. En dan zou ik de kleine ook liever bij me, dan om me hebben....
+11
zettelmeyer
Prima zo toch een stuk beter dan op schoot! Hun blij en papa kan mooi kleine klusjes doen met en rond de shovel
+3
casejxu
@zettelmeyer jij snapt m!
JoranK
Mooi voor elkaar hoor 👍
+3
Fendt280S
Prima zo!
Als je ff niet op let met autorijden ben je ook om een boom gevouwen of lig je in de vaart. Bewust zijn van de gevaren is veel belangrijker.

Grote angst van mij om een kleintje plat te rijden. Soms betrap ik er mij van dat ik niet achterom heb gekeken als ik naar achteren rij. Ga maar eens bij jullie zelf na of je dat altijd doet bijvoorbeeld met laden van de mengwagen of zoiets.
+1
Baltus_steyr
Het ziet er niet heel veilig uit. maar gezien hoe breed de banden uitsteken en de spatbord verbreders moet het ook goed gaan met het kinderstoeltje. En je bent er zelf bij. Ik neem mijn neefje en nichtje ook altijd mee op de minishovel. Alleen deze kunnen zelf staan en zitten altijd tussen mijn benen in. Maar nu komen ze op zon leeftijd dat ze me in de weg zitten haha!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Sauerburger SH500 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!