Afgelopen week een klusje in het bos. Er was vorig jaar een eik van 250 jaar omgewaaid op de afscheiding van het natuurgebied en het perceel met de buurman. Omdat het erg kwetsbare grond is kon men er

Argenterio getrokken Kraan

+8
contitour
Afgelopen week een klusje in het bos. Er was vorig jaar een eik van 250 jaar omgewaaid op de afscheiding van het natuurgebied en het perceel met de buurman. Omdat het erg kwetsbare grond is kon men er niet bij met mobiele gravers, shovels, etc. Rupsbanden waren ook niet gewenst. Toen kwam de oude Argenterio mooi van pas met het opladen van de gezaagde stukken.

Reacties

+1
YaMaGa
Hoe groot waren die blokken dan die je laadde? En heb je een idee van het gewicht die dat kraantje kan beuren?
+2
contitour
@YaMaGa Precies weet ik dat niet, maar ik verbaas me er altijd over wat ie kan tillen. Het contragewicht zit ook nog niet helemaal vol met zand, maar ik denk dat het met gestrekte mast toch wel richting de 500 kg gaat. Er zaten blokken bij van diameter 80 en hoogte 40 cm.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 8210 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!