Foto van een Zelfbouw Zelfgemaakte constructies. Hoekverstelling voor de dwarsafvoerband die ik op de achtermaaier aan het bouwen ben.Wie het project wil volgen:https://www.tractorfan.nl/topic/299266/

Hoekverstelling afvoerband

+1
frank_mf
Foto van een Zelfbouw Zelfgemaakte constructies. Hoekverstelling voor de dwarsafvoerband die ik op de achtermaaier aan het bouwen ben.

Wie het project wil volgen:
tractorfan.nl/topic/299266/

Reacties

+4
2850Johndeere6R
Vakwerk👌🏽
frank_mf
+1
peter-witvliet
Hartstikke netjes, zet je hwm nog in de verf? dan is het net iets uit de fabriek.
frank_mf
@peter-witvliet ja is wel het plan. Maar eerst de eerste snede proberen. Wie weet moet ik nog dingen aanpassen. Misschien dat grondverf niet verkeerd is nu.
+1
arjanvw
Dat wordt wel heel professioneel!
+1
rubencasecs
Waarom denk je dat het nodig is om de hoek te verstellen? Beetje schuin naar de maaier toe, kan verder niet zoveel fout aan zijn?
+1
fendt308-driver
@rubencasecs komt stiekem nog aardig precies anders knoei je teveel
frank_mf
@rubencasecs op het moment dat ik hem eraan hing zakte alles al 5 cm verder dan gedacht, dus vond wel lekker dat ik alles bij kan stellen.
rubencasecs
@frank_mf Mooi gemaakt anders, ik dacht meer ivm gewicht
+1
MaxxuM4ever
Mooi snijwerk

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Zelfgemaakte constructies ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!