Foto van een Massey Ferguson 35. Foto is geplaatst door Lucas Ensing op 25-04-2023 om 18:29:23, met 10 reacties.

Hapje eten in Baarn.

+4
Lucas Ensing
Foto van een Massey Ferguson 35

Reacties

+1
Albert Peters
Een mooie 35
+1
Kramer U800
Dat is bij de Wildenburg, is een klant van ons. Wij hebben die tractor nog vast gezet i.v.m. spelende kinderen. Hij is daar lopend neer gezet, helaas zit de hele tractor vol met zand door die kinderen.
+1
Lucas Ensing
@Kramer U800 Lekkere pulled pork pannekoek gehad en ijs na. Smaakt goed. En onze kinderen gaan vaak al niet meer mee. 16, 19 en 24.
+1
Kramer U800
@Lucas Ensing Ja je kan daar heel goed eten, lekker makkelijk, vlotte bediening, gezellige sfeer. Ik kom daar regelmatig om in de keuken dingen aan te passen van RVS. Ze hebben sinds zomer vorig jaar ook een filiaal geopend in Putten bij de visvijver aan de A28, ook zeker het proberen waard, want daar kan je prachtig boven het water zitten.
Lucas Ensing
@Kramer U800 Zal het onthouden.
Lucas Ensing
@Kramer U800 zit steeds op Google Maps te kijken maar je bedoelt Nijkerk neem ik aan. Maar die was maandag en dinsdag gesloten. Vandaar dat we dinsdag naar Baarn zijn geweest.
+1
Kramer U800
@Lucas Ensing Nee, het restaurant ligt in Putten aan de visvijver, de andere kant van de straat is Nijkerk. Het restaurant heet Pannenkoekenboerderij De Wildenburg Nijkerk, maar het adres ligt in Putten. I.v.m. persooneels te kort zijn ze inderdaad maandag en dinsdag gesloten. Met het weer van vandaag zit je daar prachtig!
Lucas Ensing
Zie het nu ook aan het adres 🤦🏻‍♂️👍🏻@Kramer U800
+1
Kramer U800
@Lucas Ensing Geen probleem ik snap de verwarring 😅

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 35 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!