Vandaag de eerste hectares weer gedaan met het nieuwe gebit. Machine loopt weer veel mooier rond en maakt beter werk. Was wel een beetje stopverf, moest op bepaalde plekken de machine iets dragen om g

Nieuw gebit.. Gaan we weer.

+5
radium45
Vandaag de eerste hectares weer gedaan met het nieuwe gebit. Machine loopt weer veel mooier rond en maakt beter werk. Was wel een beetje stopverf, moest op bepaalde plekken de machine iets dragen om gewicht op de achterwielen te krijgen om nog vooruit te komen. Heb de aankomende weken weer de nodige bunders op de planning staan waaronder ook veel moeilijk bewerkbare grond in de regio Deventer.

Reacties

+3
Andre150
Eer van je werk😊👌
+2
jehan
Mooi bult werk mee dan
mdoornekamp
Draait de frees nu ook zwaarder met nieuwe messen? Dat merk ik wel bij mijn gewone messen frees. Versleten messen draait veel lichter
radium45
@mdoornekamp nieuwe messen verzetten veel meer grond. Dat is bij een overtopfrees ook vrij belangrijk. Anders krijg je geen grond door het spijlenrek.
SJB533
2 mei, toen de oude messen er nog in zaten
+1
MaxxuM4ever
Is toch een gouden greep geweest die overtop frees als ik zie hoe veel je er mee op pad bent.
+1
radium45
@MaxxuM4ever Het project is geslaagd kan ik wel zeggen inderdaad maar, het komt niet allemaal vanzelf. Je moet jezelf ook promoten. Bijvoorbeeld als je ergens bezig bent waar het mooi gaat mensen die misschien belangstelling kunnen hebben bellen om eens te komen kijken. Facebook en Instagram zijn ook heel waardevol gebleken. Ook kom je er zo achter dat Google met een bepaald systeem werkt. Mijn naam en de term zaaifrezen of overtopfrezen staan heel hoog in de Googlelijst als je ergens op zoekt.
+1
SJB533
@radium45
Als er mensen langskomen en jouw werk op foto en/of film zetten (en delen via FB, YouTube, TT etc), heeft dat ook een extra positief effect? Ik bedoel, dat je dan door een ander 'gepromoot' wordt.
radium45
@SJB533 Ja denk ik wel. Maak soms mee dat er mensen staan te filmen 😀
dezw
Kan kloppen. Bij ons in de buurt (delden)rijd ook zo’n combinatie met zaaier erop. Alleen met een andere rol. Heeft er veel werk mee. Hoor ik hier in de buurt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Celli Lothar en hebben de trefwoorden Zaaifrezen en Overtopfrezen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!