Hier nog een foto bij de vorige eigenaar. Foto is geplaatst door dirkao op 28-01-2024 om 01:23:36, met 24 reacties.

Valtra BT210

+6
dirkao
Hier nog een foto bij de vorige eigenaar

Reacties

+2
dirkao
Is een valtra BT 210 . Op de kleur en model van de motorkap na 100% hetzelfde als de MF 7415 . 210 PK 4X6 poweshift
+3
Massey 2705
@dirkao mooie trekker om zo te zien. Bij jullie waarschijnlijk niks met emission normen gedoe op de motor...? Gewoon diesel , en geen poes pas .
+1
caseboy
@dirkao is dit dan een MF met valtra kapwerk of is de MF eigenlijk een Valtra?
dirkao
@caseboy haha dat weet ik ook niet
DANOONTJE POWERR
Quote Reactie van @dirkao:
MF 7415

7495 bedoel je waarschijnlijk?
Dat is een Sisu(Valtra) motor en een Gima(MF) achterbrug.
Prima combinatie 👌🏻
+2
dirkao
@DANOONTJE POWERR hallo, het kan best zijn dat jij deze trekker kent met een andere typeaanduiding. Hier in brazilie is de valtra BT210 toch echt hetzelfde als de MF 7415. Trekkers met 215 pk met inderdaad een sisu motor van 7.4 liter. Is een série van 4 modellen van 150 tot 215 pk.
Inmiddels is deze valtra hier niet meer nieuw te koop. Is vervangen door een série met comunrail motoren en CVT versnellingsbak. Bij MF vervangen door een série met dezelfde comunrail motoren maar dan met de 4x6 powershift. Beiden séries gaan tot 250 pk.
+1
dirkao
@SJB533 bij die foto wordt de showrural genoemd, een beurs in Cascavel . Die wordt over 2 weken weer gehouden. Is hier maar 400km. vandaan.
+1
deufi
@dirkao Je zit trouwens in een mooie omgeving. Even met google streetview rondgekeken. Heuvel achtig net als Limburg, maar dan ruim. Mooi klimaat ook zo te zien.
+1
frank_mf
Quote Reactie van @DANOONTJE POWERR:
een Gima(MF) achterbrug.

7495 heeft een ML160 Vario. Gima is de 6495
+3
dirkao
Deze is van 2012, nog uit de tijd dat er hier nog geen emissienormen golden. Trekker heeft dus ook gewoon nog een brandstofpomp. Inmiddels zijn er wel normen, dus motoren met comunrail , EGR, noem maar op.
+1
steyrlanzboy
Mooi
+8
GerbertXL
Foto's uit Brazilië, leuk Dirk!
deufi
Nieuwe aanwinst? Heeft deze een hef inricht?
+1
dirkao
@deufi já hoor, zit gewoon een hefinrichting en aftakas op
deufi
@dirkao dan is dat een mooie bruikbare trekker. Begreep dat er bij jullie ook veel zonder hef zijn voor in de suikerplantages.
+2
dirkao
@deufi klopt. Alleen weet ik niet welke trekkers er zonder hef geleverd kunnen worden. De BT série werd in ieder geval met hef geleverd. Voor in het suikerriet worden dan vaak de trekstangen en de hefstangen eraf gehaald. Als dan later de trekker verkocht wordt zijn die dingen meestal foetsie.
+1
caseboy
@dirkao zie je in europa ook wel dat de heflatten eraf worden gehaald, zie je bij trekkers die vooral voor transport of mesttank worden gebruikt.
SJB533
Ik stel voor deze foto te verplaatsen van Valtra Onbekend naar Valtra BT210
oldtimergek
Ik stel net als @SJB533 voor deze foto te verplaatsen naar Valtra BT210
Fast Eddy
@oldtimergek en @SJB533, hij is verplaatst!
MaartenMandemaker
Mooi zulke foto's! Word de versnellingsbak en achterbrug in de Braziliaanse MF fabriek gemaakt, of komt dat uit Frankrijk? De versnellingsbak en achterbrug van onze MF 420 komt uit Brazilië.
dirkao
@MaartenMandemaker de trekker werd in Brazilie gebouwd. welke delen waar vandaan komen weet ik niet

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra BT210 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!