Afgelopen week de Borger pomp voorzien van nieuwe onderdelen. Nu wachten op droog weer... Foto is geplaatst door henrikdw op 26-02-2024 om 14:29:57, met 8 reacties.

Schuitemaker Robusta

+3
henrikdw
Afgelopen week de Borger pomp voorzien van nieuwe onderdelen. Nu wachten op droog weer..

Reacties

+1
henrikdw
Bovenste slijtschaal was niet los te krijgen zonder de pomp te demonteren dus die volgende winter maar eens proberen te vervangen

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+3
radium45
Wat een sleutelgemak geven deze pompen ten opzichte van bijvoorbeeld een Vogelsang draaizuigerpompen. Als het moet, vervang je in het veld even de rubber klossen.
henrikdw
@radium45 Ja inderdaad, revisie is ook zo weer klaar. Alleen zit bij dit type Robusta de pomp op een verschikkelijke plek, zo midden onder de tank. Bij de opvolgers werkt het helemaal mooi, aan de zijkant. Ook makkelijk met schoon maken enzo
+1
Fordje4600
@henrikdw wat een ellende, moet je er wat vast in hebben zitten. Ken het wel, lekkere poepdouche dan
+2
Andre150
1x per 2 seizoenen deden we dit, was wel een prima klusje om te doen
+1
Fordje4600
Is dit een 6 kuubs pomp?
henrikdw
@Fordje4600 Ja inderdaad, 6m3 FL1036 pomp

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schuitemaker Robusta ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!