Foto van een Holaras Kuilverdeler, bezig met poseren.Onze nieuwe aanwinst!!Nu moeten er straks nog cilinder/s op om de boren hydrolisch op en neer te klappen, maar wat is aan de raden, een cilinder of

Holaras Kuilverdeler

Baltus_steyr
Foto van een Holaras Kuilverdeler, bezig met poseren.Onze nieuwe aanwinst!!Nu moeten er straks nog cilinder/s op om de boren hydrolisch op en neer te klappen, maar wat is aan de raden, een cilinder of 2? En iemand voorbeeld(den)???

Reacties

marcford
Hebt jullie er een ja?
casejxu
Per bord 1 lijkt mij veel makkelijker zodat je ze allebei apart kan bedienen,, weet niet wat makkelijkst werkt
boerjupke
Kijk eens bij holaras kuilverdeler foto's staan wel een paar voorbeeldjes weet niet of je dr wat aan hebt...
Baltus_steyr
Dat lijkt mij wel het makkelijkst ja, maar weer een nadeel is dat we meestal de trekker voor heben staan met maar 1 dubbel werkend ventiel!!.
jasperkoolen
Banden van de trekker zijn wat kaal
boerjupke
Uitstappen en slangen omwisselen? haha nee dat lijkt me niet zo handig maar van hydrolieka heb ik niet veel verstand kun je er geen extra pomp opzetten ofsoiets?:P
casejxu
Miss met een los ventielenblokje ertussen, hoeft geen grote te zijn, 3/8 is groot zat want hoeft toch nie zoveel olie naar die cilinders..
frank91
Ventielblokje ertussen en je bent klaar toch?
IH-Jansen
Bij zoon systeem kun je wel denken aan een weidesleep je zou een kromme of sloop weidesleep kunnen kopen en daar de hydrouliek kunnen afhalen die kunnen ook op 1 ew ventiel
IH-Jansen
Ik weet trouwens nog wel zoon systeem te liggen 2e hands zelfbouw 😉
Baltus_steyr
@ih-jansen, dat opzig wel makkelijk, maar ik kies denk ik toch wel voor 2 cilindersmet een driewegkraan. Maar waar weet je zon systeem te liggen dan, ik kan altijd even kijken!!.
niels_steyrfreak
Mooie trekker
IH-Jansen
@Baltus_steyr
lmb vorden die hebben er volgens mij nog een liggen zal zaterdag wel is ff kijken

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Holaras Kuilverdeler ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!