Foto van een New Holland Onbekend, bezig met maïs hakselen.Hele week opgelet of ze zouden gaan hakselen bij ons kantoor. En afgelopen maandag kwam ik terug, maïs eraf :(Maar gisteren kwam een colleg

New Holland TVT 170

dickt
Foto van een New Holland Onbekend, bezig met maïs hakselen.
Hele week opgelet of ze zouden gaan hakselen bij ons kantoor. En afgelopen maandag kwam ik terug, maïs eraf 😞
Maar gisteren kwam een collega langs die op zaterdag dienst had en wat foto's voor mij gemaakt had om op TF te zetten. 😄 Bedankt Anton.

Reacties

NHtvt135
Hahah, nou ja heb je toch nog wat foto's hé.
dickt
@NHtvt135

ja, vond dat wel fijn. Ook fijn dat de collega's aan mijn hobby denken 😄
CoenNijenhuis
@dickt Ik denk dat het een NH TVT is..
newholland powers
Ik, NHSanderJD en Fendttrisixfan hebben dit object verplaatst van Tractoren New Holland Onbekend (Maïs hakselen) naar Tractoren New Holland TVT (Maïs hakselen)
mftrekkers
Dit is een TVT 170
SJB533
Ik, mftrekkers en RvM96 hebben dit object verplaatst van Tractoren New Holland TVT (Maïs hakselen) naar Tractoren New Holland TVT 170 (Maïs hakselen)
dickt
@mftrekkers
Dank je wel. Nu staat hij mooi op de plek.
Dit is tegenover het kantoor waar ik werk aan de Boogschutterstraat. Het pand waar met grote letter "SCHEERES" op staat. Af en toe kan ik vanaf het balkon mooie actiefoto's maken of, zoals deze, door mijn collega's laten maken.
mftrekkers
@dickt Oke ik weet wel waar dat ongeveer zit. Maar zoveel foto's kun je vast niet maken want er komen bijna geen trekkers langs volgens mij behalve deze van lmb witteveen gehuurt door loonbedrijf van assen.
dickt
@mftrekkers
Klopt. Laatst met bermen maaien nog wat foto's gemaakt en vorig jaar toen ze dit sruk land aan het bewerken waren. En ik kan ook net niet op de weg kijken vanuit mijn kantoor, dus ik hoor het meestal net te laat.
mftrekkers
@dickt Oke maar ik fietste eerder altijd door zuidbroek en eerder waren er ze er vaak bezig met trekkers en kranen en zo maar tegenwoordig is het erg rustig volgens mij.
dickt
@mftrekkers
Volgens mijn collega's komt dat ook doordat de gemeente te veel grond heeft gekocht en er nu te weinig huizen verkoht worden.
mftrekkers
@dickt klopt ja wordt voor het grootste gedeelte verwaarloost nu.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TVT 170 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!