Foto van een Case 8950, bezig met trekkertrekken.. Foto is geplaatst door RuudBus op 20-12-2011 om 16:58:16, met 19 reacties.

Case International Magnum 8950

RuudBus
Foto van een Case 8950, bezig met trekkertrekken.

Reacties

henkieturbo
Had hij niet meer gewichten 😃
huub case
Mooi mooi mooi toppert
deerecase
Haha hij moest vooraan even wat gewichten doen.
wvdh
Prachtig dit
roy jd3130
Haha netjes hoor
vincent123456789
Mogen de gewichten er zo ver uit hangen ?
RuudBus
Hier nemen ze het minder nauw met de regels als in nederland. maar wat de afstand is weet ik ook niet. er zijn wel regels aan gebonden. die zullen wel wat soepeler zijn
PatrickZ
Als ik dat zo bekijk heeft dat ding pk's genoeg
Tom VB
Gewicht ook ....
RuudBus
Het aller mooiste er van is nog dat ze in 3 klassen mee deden. ze begonnen met een kale trekker, toen met gewichten en achter dubbelemontering, en als laatst in deze opstelling
RuudBus
Inter724
Die zal de bak wel hebben aangepast. Magnums houden dat immers niet vol. Wel bruud zo!
RuudBus
@Inter724

wat ze mij toen vertelden is dat ze brandstof van auto's gebruikten. nu denk je dat kan niet maar je hebt in amerika van die stockcar racen. hoe je het schrijft weet ik niet. dat zijn die racen wanneer ze alleen maar rondjes rijden op een baan. die gooien ze erin en na elke 8a9 wedstrijden ff een motorrevisie en gaan met da spul.
ljdekker
Je kunt er ook lachgas in doen, dan ga je ook hard!
county1124driver
In zo'n magnum zit ook nog een knopje voor ether injectie?? waar dat voor is ?
Inter724
selten
Ik, frank_mf en SJB533 hebben dit object verplaatst van Tractoren Case 8950 (Trekkertrekken) naar Tractoren Case International Magnum 8950 (Trekkertrekken)
PatrickNH
Die heeft zat ihc bewichten

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International Magnum 8950 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!