Foto van een Fordson Super Major, bezig met poseren. Gisteren even een wasbeurt gegeven, nu is die weer klaar voor het komende oldtimer seizoen

Fordson Super Major

Gerrit GBo
Foto van een Fordson Super Major, bezig met poseren. Gisteren even een wasbeurt gegeven, nu is die weer klaar voor het komende oldtimer seizoen

Reacties

a3vandiejen
Ziet er weer schitterend uit zo Gerrit, kan je er van het jaar weer tegen aan haha.
Robert87
Hmm wat een prachtige trekker! Moet maar weer eens snel met mijn 6 pitter aan de gang! Ben jaloers op deze foto!
Gerrit GBo
@a3vandiejen en @Robert87 beide bedankt voor de complimenten!!
Valtrafan
Je bent er maar druk mee gerrit 😛
Favorit614
+1 Gerrit
ford5000
Topper Gerrit!!!
Gerrit GBo
@Favorit614 en @ford5000 Bedankt!!

@Valtrafan Inderdaad, als je het spul netjes wil houen moet je af en toe een keertje schoonmaken.
Deutz-5006
Keurig trekkertje zeg! netjes! zelfs stuurbekrachtiging er op 😃
case ih maxxum
Mooie foto en mooie trekker strak in de lak !!!
Gerrit GBo
super ford
Super netjes. even vraagje ik heb mijn grilletjes ook oranje gespoten jij wit. maar wat is nu orgineel met oranje wielen.
Gerrit GBo
@super ford Tja, daar is nogal eens discussie over. Bij de Major hoort de grille blauw te zijn. Bij bijv. de Power hoort de grille oranje. Bij de Super Major naar mijn mening wit.

Ik baseer dat op oude kleuren foto's in boeken over Fordson. Er zijn echter ook genoeg mensen die met tegenstrijdige foto's komen en dergelijke.

Ik ben bang dat ze bij Fordson ook niet erg rechtlijnig waren in dit soort zaken. Ik zou doen wat je zelf het mooiste vind.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Super Major ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!