Foto van een Deutz Onbekend, bezig met poseren. Foto is geplaatst door NHtvt135 op 28-05-2012 om 17:59:40, met 9 reacties.

Deutz F4L514

NHtvt135
Foto van een Deutz Onbekend, bezig met poseren

Reacties

marcpd
F4L514
ford5000
Ik, marcpd en Trekkerman Tom hebben dit object verplaatst van Tractoren Deutz Onbekend (Poseren) naar Tractoren Deutz F4L514 (Poseren)
demuywo
Zie die man op zijn gemak genieten 😄
+1
stijn-de-bock
@demuywo da's gilbert,hij heeft deze trekker meer dan 30 jaar geleden gekocht en gerestaureerd. Dit was een trekker die in de Antwerpse haven dienst heeft gedaan als transporttrekker,heeft ook heel veel uren.ik heb zelf ook enkele rondritten gedaan met deze prachtdeutz.let ook op de wielgewichten rondom.
Kramer U800
@stijn-de-bock Heel mooi exemplaar, heeft deze een hef?
+1
florisrobben
Prachtige tractor
stijn-de-bock
Gilbert op zijn mooie deutz,deze tractor heeft zijn werkende loopbaan in de Antwerpse haven geleden,letterlijk,en is dan als er niks meer goed aan was in volle glorie gerestaureerd door de huidige eigenaar die hem al minstens 40 jaar heeft ondertussen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz F4L514 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!