Foto van een International 744, bezig met poseren. Het resultaat van een dagje sleutelen. Intussen ligt de motor uit elkaar en is de oorzaak van het geklop bekend: gebroken krukas. :D

International 744

IHC-power
Foto van een International 744, bezig met poseren. Het resultaat van een dagje sleutelen. Intussen ligt de motor uit elkaar en is de oorzaak van het geklop bekend: gebroken krukas. 😃

Reacties

henry case IH
Flink bezig geweest dus 😛
waar was hij gebroken ?
IHC-power
@henry case IH het verbindingsstuk tussen 2 nokken was over. Dus cilinder 1 draaide iets of wat onafhankelijk van de andere 3. 😄 Zal er morgen ofzo es een foto van plaatsen.
henry case IH
Oke.
dus als ik het ook goed heb geeft de motor maar 3-4 vermogen.
IHC-power
Euhm ja is moeilijk te zeggen. Cilinder 1 draaide gewoon nog mee, maar maakte natuurlijk een hels kabaal. Dat was ook te zien aan de lagerschalen..
SJB533
Dus in feite een D179+60? 😃
IHC-power
@SJB533 zoiets. 😃
wiltie63
Zijn nieuwe krukassen nog goed te krijgen zonder meteen een vermogen lichter te zijn?
IHC-power
@wiltie63 ze zijn nieuw nog te krijgen. Ik weet niet hoeveel ze dan juist kosten, maar goedkoop zal het niet zijn. Wij hebben een gebruikte gekocht, die natuurlijk nog geslepen moet worden. Dat valt al bij al nog mee van prijs.
wiltie63
@IHC-power wel geluk dat je er nog een gevonden hebt 😄 komen er ook nieuwe zuiger, veren, bussen, lagers enal in?
ErDee
@IHC-power Heb je die bij Smeets gehaald?
IHC-power
@wiltie63 nieuwe zuigerveren waarschijnlijk wel. Bussen waarschijnlijk niet. Nieuwe lagers sowieso! 😄 Blok bleek vandaag ook kapot te zijn, dus ineens een ander blok bijgekocht.
@ErDee nee niet bij Smeets. 😄
wiltie63
@IHC-power met krukas erbij?
IHC-power
@wiltie63 ja de krukas was al aangekocht. Maar doordat het blok kapot is, hebben we nu ook het blok gekocht dat bij die andere krukas hoort. 😄 Samen met een andere vooras omdat de vooras van deze gelast is.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 744 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!