Foto van een Case International Maxxum 5130, druk bezig met Maïs inkuilen. Met een schaaf achter de Case wordt de ccm gelijkmatig verdeeld en aangereden. De kippers transporteren de maïs van rond he

Case International Maxxum 5130

Miniplaat
Foto van een Case International Maxxum 5130, druk bezig met Maïs inkuilen. Met een schaaf achter de Case wordt de ccm gelijkmatig verdeeld en aangereden. De kippers transporteren de maïs van rond het huis naar de maalmolen, de vrachtwagens komen met korrels van de grond uit Drenthe.

Reacties

SJB533
Grond in Drenthe? Eindje weg voor bouwland, of niet? Waar in Drenthe, als ik zo vrij mag zijn?
Miniplaat
Ja eindje weg, maar we hebben grote blokken bij elkaar liggen. 80 bunder in gees/meppen, 27 bunder bij emmen en 18 in wapserveen. verder ongeveer 30 hectare bij huis, maar daarvan is niet alles eigendom. Omdat het zoveel is kan het uit, dit aantal hectares is bij ons in de buurt niet te kopen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International Maxxum 5130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!