International 733.. Foto is geplaatst door thomie22 op 10-11-2013 om 19:01:48, met 8 reacties.

International 733

thomie22
International 733.

Reacties

franky-pieters
@thomie22
Die heeft toch de cabine van de latere Case 733 ?
Stier69
Dit is een silent85 cabine.Alleen de kleuren kloppen niet meer.Wij hebben precies dezelfde en die is van 1985. Ik zie nu ook dat de sticker niet meer origineel is, daar hoort een rode lijn doorheen te lopen. en anders ben ik benieuwd hoe thomie22 tot deze creatie is gekomen.
koenjohndeere
Mooie combi
SJB533
@franky-pieters
Ja, maar volgens mij is dat enkel op dde overgangsmodellen zo.

@Stier69
Klopt inderdaad. De kleuren kloppen totaal niet. Cabine hoort zwart te zijn, boven de spatborden. De zijpanelen horen rood te zijn en de stickers zijn in dezelfde stijl, als de XL-types. Ik denk echter niet, dat dit een creatie van @thomie22 is 😉
Stier69
Als aanvulling kan ik zeggen dat we er een supergoede trekker aan gehad hebben. Hufterproof zelfs en hij doet het nog steeds. En dankzij deze trekker is mijn prijzenkast aardig gevuld door de behendigheidswedstrijden. Kan alleen doordat ie haarzuiver te bedienen is. Weet je wat ook leuk is? Je kunt tijdens het ploegen door het schuifdak naar boven en dan op het dak gaan zitten.
SJB533
Quote @Stier69:
supergoede trekker

Over de basis kan ik oordelen, hutje (Fabrikant: Timmerman, Frankrijk) niet, maar in naar mijn mening is de 33-serie gewoonweg een supergoede compacte trekkerserie. 😉

Op t dak zitten lukt met een XL doorgaans ook wel. De haken van de gasveren begeven het wel, bij gebruik 😃
Stier69
Over het hutje kan ik zeggen dat er betere zijn.Wil best wel rammelen als de banden dat zo doorgeven. De bediening van het achterraam is wel ideaal bedacht.Je hoeft je niet eens om te draaien want de bediening zit rechtsboven.Hendel omhalen en raam gaat open / dicht .

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 733 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!