Zoals eerder al gezegd, zijn het dit jaar niet alleen de oude hakselaars die de show stelen op de oude doos. Dit jaar vonden we naar die machines ook heel wat oude maïsdorsers en enkele bietenrooiers

New Holland Clayson 1545

MMaarten
Zoals eerder al gezegd, zijn het dit jaar niet alleen de oude hakselaars die de show stelen op de oude doos. Dit jaar vonden we naar die machines ook heel wat oude maïsdorsers en enkele bietenrooiers.
Eén van de laatste maïsdorsers die we dit jaar aan het werk konden zien was deze New Holland Clayson 1545 die met een 4-rijige kolvenplukker aan het werk was afgelopen seizoen.
Deze machine is van landbouwer Vancompernolle uit Aartrijke en het is de tweede keer dat hij dit jaar in deze special te zien is, want met zijn oude bunkerhakselaar is hij hier ook al gepasseert.
Wil je meer zien of de oude hakselaar ook aan het werk zien op film of foot's? Bezoek dan zeker deoudedoos.be/ nog één week en de najaar's special zit erop!

Reacties

Fast Eddy
Zie ik dat goed? Die man heeft een bouwhelm op ja. 😄
SJB533
@Fast Eddy
Is t geen muts?
Boerenjongen16
@SJB533 Nee is echt een bouwhelm :lol:
suggs 73
Tjonge , het is een soort vissers hoedje maar dan met reclame erop , geen bouwhelm geen muts dus
MMaarten
@Fast Eddy In België is dit wel zeer populair, heel veel veevoederfabrikanten hebben er met reclame op en geven ze aan hun afkopers. Wij hebben zelf ook zo een collectie hoedjes van onze website 😉
SJB533
Quote @suggs 73:
geen bouwhelm geen muts dus
dichterbij de muts, dan een helm 😉

@MMaarten
Dat is niets bijzonders. Mijn vader heeft ook altijd zo'n ding op zijn schedel in de kippenschuur

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland Clayson 1545 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!