Foto van een Fordson Super Major, bezig met poseren.Een zescilinder op sleeptouw.. Foto is geplaatst door jordi 1455 op 26-09-2015 om 23:37:10, met 7 reacties.

Fordson Super Major

jordi 1455
Foto van een Fordson Super Major, bezig met poseren.
Een zescilinder op sleeptouw.

Reacties

radium45
Jammer van die Good Year industriebandjes, dat trekt werkelijk voor geen meter.
Boemrang
Quote @radium45:
dat trekt werkelijk voor geen meter.

Daarom krijgt hij ook hulp.... 😃
radium45
@Boemrang Ik had ook niet voor niets dat touw en boventrekhaak meegenomen.. Had gehoord dat er 1 plekje van 10 vierkante meter zat waar het glibberig was. 😛.
Kwam ook mooi het verschil naar voren tussen vroeger en nu, tegenwoordig rij je met de wagen gewoon langs die plek, de hakselaar blaast wel zo ver. Hier moesten ze met de 2 rijer en wagen wel 6 x door die plek.
a3vandiejen
Wel een hele mooie omgeving daar om te werken.
radium45
@a3vandiejen Ja, als je van natuur en zuks houd is het hier perfekt wonen. Nadeel is als je veel naar het westen moet, rij al 45 minuten eer ik bij Apeldoorn de A1 op ben en dan is Amsterdam nog maar een klein uurtje.
a3vandiejen
@radium45 Ja, elk voordeel heeft een nadeel haha.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Super Major ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!