Foto van een Fordson Super Major, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door jordi 1455 op 26-09-2015 om 18:40:06, met 28 reacties.

Fordson Super Major

jordi 1455
Foto van een Fordson Super Major, bezig met poseren.

Reacties

SJB533
Ik heb dit object verplaatst van Tractoren Fordson Super Major (Poseren) naar Tractoren Fordson Major (Poseren)
jordi 1455
@radium45 kun je even helpen weer terug te zetten naar super major , sjoerd snapt er niets van.
SJB533
Wat is hier een SMajor aan?
jordi 1455
@SJB533 het is een zescilinder.
SJB533
En dan is t een Super?
SJB533
3 generaties, drie verschillende trekkers, 3 keer viercilinder
jordi 1455
@SJB533 De super major is de enigste fordson waar je een zescilinder in kan aantreffen, maar dat zou jou een worst wezen aangezien je alleen maar wilt stoken.
SJB533
@jordi 1455
Dan heb ik een verrassing voor je: vanaf de eerste generatie Major (E27N welteverstaan) zijn er al diverse zescilinderconversies gebouwd, en dat was òf dealerwerk, òf een bedrijf of Roadless, County deed dat.
jordi 1455
@SJB533 Dan heb ik nog een leuke verassing voor jou, een major en een power major hebben oranje velgen en de super major heeft witte. Aangezien de velgen van deze trekker wit zijn is het een super major. Zolang je het niet kan hard maken dat dit geen super major is kun je beter je mond houden.
Boemrang
Quote @jordi 1455:
Zolang je het niet kan hard maken dat dit geen super major is kun je beter je mond houden.

Daar vraag je wat.. 😃
Het zal zeer moeilijk worden....
EA_MF
@jordi 1455 velgen wit maken is heel eenvoudig, en iets wat volgensmij regelmatig gebeurd. Bovendien worden ook voor de gewone en de power major wel 6 cilinder motoren gemonteerd, en dus niet alleen bij de super major 😉
jasper01
Vroege super majors hadden ook oranje velgen maar power majors hadden zoieso een ander neusembleem en geen diepteregeling plus nog wat dingen
jasper01
En de e27 n s werden zelfs wel af fabriek geleverd met een 4 of 6 cilinder perkins motor meen vanaf 48
SJB533
Quote @jordi 1455:
Dan heb ik nog een leuke verassing voor jou, een major en een power major hebben oranje velgen en de super major heeft witte. Aangezien de velgen van deze trekker wit zijn is het een super major.
Hoef jou niet uit te leggen dat lak (of zelfs complete velgen) gewisseld kunnen worden? Zijn er heel veel in NewPerformancekleuren overgespoten Overigens komen de voorvelgen niet overeen met die van een Super. Daarnaast zijn er nog andere details zichtbaar op de foto, die verraden, dat dit geen Super is, maar een gewone Major (42pk) En ik ben er iets beter mee aan het uitzoeken geweest, dan jij.
Quote @jordi 1455:
Zolang je het niet kan hard maken dat dit geen super major is kun je beter je mond houden.
Begin jij even bij jezelf?
jasper01
@SJB533 gewoon niet te druk meer om maken
RPCounty
Heren. Het is een super major. Maar het heeft niks met de motor of de kleur van de velgen te maken......kijk maar naar het voorblok en het hefdeksel. Die zes cylinders zijn gewoon overal in gelepeld. Dus gewoon een super major op basis van zn fabriekskenmerken.
radium45
@SJB533 Hoe kun jij verplaatsen zonder dat daar een notificatie van komt te staan?
Boemrang
En hoe is het weer mogelijk dat hier weer spontaan reacties verwijderd worden....
Heeft @jordi 1455 gelijk met deze foto wil @SJB533 zijn fout weer niet erkennen en herstellen...... 😛
jordi 1455
@SJB533 tot nu toe heb ik nog geen zinnige argumenten gehoord dat dit een gewone major is, je zegt dat je aan details kan zien dat dit geen super major is, maar zegt niet welke. aangezien @RPCounty zegt dat een super major is kan ik concluderen dat je alleen uit bent op ruzie.
Je zegt dat ik iets hard moet maken, maar je geeft zelf het slechte voorbeeld en admins horen toch het goede voorbeeld te geven?
jordi 1455
@Boemrang daarom vindt ik hem ongeschikt als admin.
JD6930
Quote @radium45:
@SJB533 Hoe kun jij verplaatsen zonder dat daar een notificatie van komt te staan?

Reactie verwijderen?

Ik heb hem zaterdag avond op verzoek weer terug onder Super Major geplaatst en toen mijn reactie van die verplaatsing verwijderd om extra gezeik te voorkomen.
GROENEDEERE
@JD6930
T valt op dat jij nogal veel doet op verzoek voor bepaalde selectie van een aantal personen.
Boemrang
Als er een nieuwe foto in de goede map geplaatst wordt, dan hoeft hij toch niet meer verplaatst te worden....
Lijkt mij toch zeer logisch.....
JD6930
@GROENEDEERE

Een lid die er aardig kennerachtig uit ziet zegt ook dat het een Super Major is. Dat leek mij genoeg redenen om hem terug op de juiste plek te zetten. 😉
jammermaarhelaas
@JD6930

@RPCounty is gewoon de Ford en Fordson kenner bij uitstek, dus aan zijn oordeel hoef je niet te twijfelen.

Dat @SJB533 eerst dacht dat het een Major was is goed te begrijpen, alleen de kleur verf, soort velgen en de 6 cilinder zeggen mij bij een tractor van deze leeftijd niet zoveel. Zelf dacht ik ook dat het om een Major ging omdat er het Fordson symbool op de neus zit, en geen Fordson symbool met daaronder Super Major.

Door de reactie van @RPCounty is er weer wat bijgeleerd in het Major verhaal, en dat is het mooie van TF, vind ik.
walker1
Als iemand een foto plaatst dan zal hij/zij zelf wel het beste weten in welke map die moet, of anders de foto in een map "onbekend" plaatsen.
Verder zijn er wat mij betreft ook veel te veel mappen, daar krijg je gewoon fouten door. Maar ja, er zijn nu eenmaal een aantal type fetisjisten hier die het nodig vinden als er weer een model is waar 2 lampjes anders zitten, daar weer een nieuwe map voor moeten aanmaken.
Tom VB
@jammermaarhelaas
"Door de reactie van @RPCounty is er weer wat bijgeleerd in het Major verhaal, en dat is het mooie van TF, vind ik. "

Hulde, ver, ver, veruit de beste reactie. TF in een notendop!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Super Major ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!