Foto van een Strautmann lbf 800l Ladeblitz. Deze wagen is nu weg na meer als 20 jaren trouwe dienst. ;-) Het was een fijne wagen maar er is een taarup in de plaats gekomen.

Strautmann Super Vitesse

Foto van een Strautmann lbf 800l Ladeblitz. Deze wagen is nu weg na meer als 20 jaren trouwe dienst. 😉 Het was een fijne wagen maar er is een taarup in de plaats gekomen.

Reacties

Henk 1120
@fendt716,311driver Waren sterke wagens!
@Henk 1120 inderdaad ja hebben we heel wat jaren gehad, is begin van het jaar weggegaan. Hebben we dikwijls mee najaarssnedes mee opgeraapt gehad en heel vroeger ook de 1ste snede, we hebben er ook mee gehakseld gehad maar hij lost wel heel traag met die 2 rollen.
Henk 1120
@fendt716,311driver Die foto, die ik er zo even op gezet hebt, zie je ook nog zo'n ladeblitz wagen. Die hadden ze bij m'n buren, waar ik zo'n beetje opgegroeid ben 😄 Hier hebben we ook jarenlang zomerstalvoedering voor destijds 230 koeien mee uitgevoerd. Waren onverwoestbaar. Wel zo nu en dan een paar nieuwe inzetschalen in de invoerbalken gezet, maar dan ging het weer prima!
@Henk 1120 Oh dat is toch een aardig bedrijf dan voor die tijd, ja papa heeft er altijd graag mee opgeraapt, hij wou hem eigenlijk niet weg maar we hadden een taarup gekocht en dat gaat toch een heel stuk sneller als deze wagen, voor rijkuilen was dit ook een fijne wagen maar we maken niet echt meer rijkuilen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Strautmann Super Vitesse ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!