Nieuw opknapproject. Een pz cm 265 a. Foto is geplaatst door eicher4048driver op 05-06-2016 om 10:13:30, met 11 reacties.

PZ Onbekend

eicher4048driver
Nieuw opknapproject. Een pz cm 265 a

Reacties

frank_mf
Kijk aan! Mooi werk! Heb recent ook een PZ opgeknapt!
frank_mf

Foto van een PZ Onbekend
eicher4048driver
@frank_mf die heb je mooi opgeknapt netjes zo met dat nieuwe doek. Gister heb ik de onze opnieuw laten draaien en de mankementen lijken opgelost. Is die van u met kneuzer?
frank_mf
Ik heb nog een grote rol beschermdoek (Zwarte) liggen, ik weet niet of je nog nodig hebt?
casejxu
@frank_mf die moet je zeker per zoveel meter kopen???
frank_mf
@casejxu Jep, per 20 meter heb ik het gekocht. Maar raak het wel kwijt denk, heb nog een maaier waar ik wat voor nodig heb en de rest verkoop ik denk
eicher4048driver
@frank_mf ja zouden we wel kunnen gebruiken maar ik zie dat je van Dronten komt en dat is wat ver vanuit Balen.
frank_mf
erik9831
Balen belgiė ? Niet verdronken daar ?
eicher4048driver
@erik9831 bij onszelf valt het mee. Bij de boer dat ik ga werken de natte stukken niet. Gewoon grasland dat blank stond, jonge maïs die bijna 3 dagen onder water heeft gestaan en dan ist goeie der ook wel af. In geel zit er dan weer een boer die nog 70 Ha mais moet planten en int Limburgse zijn der velden waarvan de aardappelruggen gewoon niet meer zichtbaar zijn. Anderen hebben dan weer meteen actie ondernomen door een minigraver te huren en op hun percelen snel nog wat afwateringsgreppels te graven. Hoe wat het daar aan de kanten van Vlaams-Brabant?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van PZ ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!