Illustratie van:
7

Case International 856 XL - Keerring 4 wd pot

Hoi allemaal,

Even een snells vraag,
Bij mij lekt de keerring op de ingaande as op de 4wd pot.
Ik heb alles al zover gedemonteerd en vrij liggen maar hoe krijg ik die ingaande as eruit?
Als ik de tekening bekijk moet die eruit kunnen zonder het huis uit elkaar te halen?

Deel dit topic

Reacties

Ik ben er ondertussen achter dat die hele pot uit elkaar moet, loop nu vast omdat ik de as er niet uit geperst krijg, iemand een idee?

(klik om te vergroten)

@brauheist
Werkplaatspers?
@SJB533 ja drukt 50 ton als t moet maar durf m niet zover te laten gaan, ik zie m zakken in t conisch lager en daarna niks meer
De keerring zit in het eerste deel van de pot hier zit geen keerring in
@gerard-lunenborg ja op de as, dat is dit gedeelte
Boven de schotelveer zit een borgveer om de as. De schotelveer indrukken met een buis met uitsparing erin zodat je met een tang bij de borgveer kunt.
@Dairy-Special dankjewel, is eruit, helaas zie ik net dat ik een bus om zeep geholpen heb dus vandaag in elkaar zetten word niks helaas

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 856 XL en hebben de trefwoorden tekening , hoi , case , gedemonteerd , lekt , 4wd , Case international , as , keerring en International geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0