Illustratie van:
6

Massey Ferguson 3690 - Waarde van MF 3690

Ik heb een MF 3690 en zou graag idee hebben wat de waarde van deze dikke trekker is. Hij staat op mooie banden en is volledig gerestaureerd.

Deel dit topic

Reacties

+1
Wat is gerestaureerd? Technische of alleen optisch? Urenstand? Meer info nodig om wat zinnigs te kunnen zeggen denk ik............
+1
@contitour
Volledig geverficeerd😜
+5
@mf 6150 wij zeggen altijd gereviverft.
@MF3635 en zoals @contitour al zegt is de technische staat, urenstand, uiterlijk, wel/niet over gespoten, facturen van evt onderdelen/reparaties/historie evt nodig om er iets zinnigs over te zeggen. Als je alleen getallen wil horen: ergens tussen de 8.000 en 20.000 euro. En als hij zeer netjes is met fronthef, pto, weinig uren, etc etc misschien een uitschieter naar 25.000.
+1
@frank_mf Ik denk dat je aardig goed zit, met die prijzen. Het is geen 1455, dus boven de €30.000,- zul je niet snel komen. 😀
+2
Te koop zetten en mensen laten bieden, dan kom je er vanzelf wel achter wat die waard is.
Ruilen?

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 3690 en hebben de trefwoorden trekker , massey ferguson , ferguson , dikke trekker , banden , massey , gerestaureerd en dikke geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0