Illustratie van:
10

Case International 845 XL Plus - Deur links vervangen, geplooid.

Bij wat manoeuvreerwerk in een klein hoekje, is de tractor wat vooruitgelopen met de deur, ja, open. Dus op zoek naar een deur en vooral hoe uit te nemen, moet het dak eraf om ze uit de bovense scharnier te lichten?

Deel dit topic

Reacties

+2
Mijn ervaring is dat het makkelijkste is even het scharnier er mee af te schroeven, dan hoef je alleen die zwarte plaat langs de deur eraf te schroeven en dan zitten er daar achter 2 scharnieren met elk 3 ik dacht m8 bouten.
Deuren zijn nog nieuw te krijgen
Dak hoeft er niet af, cilindertje losmaken en de eventueel aanwezige zekering aan de onderkant van de scharnierpen verwijderen en dan kan de deur verder open en de zwarte plaat van de cabinestijl verwijderen dan kun je de bovenste scharnier aan de cabinezijde er afdraaien.
Deur is eraf, waarvoor dank, bovenste scharnier inderdaad los moeten maken. Op wat kleine dingen na is het meeste ook gestript, enkel het glas zelf nog niet, 90% van de omtrek is de kit losgesneden, maar er zijn 2 plekken waar ik maar niet door geraak met het mes. Taaie briel precies. Morgen zoeken naar tweedehands of nieuwe deur...

(klik om te vergroten)

Deurtje is eraf...
@demuywo deze redden geen optie? Ik kan de plooing niet goed zien op de foto
@brauheist kvrees het, kijk maar eens naar achterste scharnierpen. En ook vooraan ongeveer waar de bevestiging van het klapraampje zit.
@demuywo als de deur zelf niet ontzet is kun je er mss nog iets van maken
@demuywo die moet als het glas eruit is met wat grof geweld toch wel weer terecht te maken zijn, een wonder trouwens dat het glas niet kapot is. Hier 2 weken hetzelfde gehad met een 745xl daar was de bovenste scharnier ontzet en de grote deurruit stuk.
Slot is eruit, raam en bediening voor klapraampje zitten muurvast... deur zelf ook beste tijd gehad... imitatiedeuren schijnen niet perfect te passen, of is dat een verzinsel?

(klik om te vergroten)

Beetje roestig

(klik om te vergroten)

Slot

(klik om te vergroten)

Vroeger al aan gewerkt...
@demuywo durf ik niet te zeggen, gewoon terug sturen als niet past?
De huidige deur is in mijn ogen wel te redden maar zit wel veel werk aan. Volgensmij was die al wat geroest voordat je m raakte.
Er zijn op facebook verschillende groepen van case ih, je zou daar om een deur kunnen vragen
+3
@brauheist ik denk een deur gevonden te hebben via Facebook ja... zou origineel zijn en op het slot na zit alles erin. De geplooide hou ik sowieso, je weet maar nooit.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 845 XL Plus en hebben de trefwoorden tractor , case , international 845 , dak , vervangen , Case international , scharnier en International geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
941