Foto van: jommeke1975

Fendt 307 C

Foto’s
319
Video’s
2
Topics
3

Informatie over de Fendt 307 C

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de 307 C.

Ervaring

Er is een <strong>tiental</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de 307 C, gezamenlijk zo&apos;n 51.548 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Gebruikerservaring

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Fendt 307 C - Trillende voorwielen bij het remmen

Hallo,

Wij hebben een Fendt 307 C van het jaar 1998.
Deze is mechanisch volledig in orde gemaakt, hierbij is ook de remschijf van de voorwielaandrijving los gepakt en afgedraaid. Het probleem waar wij nu tegenaanlopen is dat de voorwielen hevig beginnen te trillen wanneer we remmen, dit heeft de tractor voorheen nooit gedaan maar dat kwam doordat de remschijf van de voorwielaandrijving niet voor 100% functioneerde.
Ikzelf heb ook een beetje onderzoek hiernaar gedaan en dit probleem schijnt vaker voor te komen bij deze serie van Fendt. Het schijnt dat het trillen wordt veroorzaakt doordat er een differentieel in de vooras zit en de twee wielen tegen elkaar in gaan werken wanneer de voorwielaandrijving geremd wordt.

Nu is mijn vraag of iemand een oplossing voor dit probleem heeft, want het is best wel storend wanneer je met de tractor op de weg rijdt.

Alvast bedankt.

0 reacties


Fendt 307 C - waarop letten bij aanschaf tweedehands

Ik overweeg een 2e hands 307c aan te schaffen. Waarop letten bij aankoop ? De tractor is van 2001 en heeft 8000 uren op teller staan. Wat is de handelswaarde ? Graag een indicatie !
Bij voorbaat dank voor uw antwoord. M.vr.gr.Theo

16 reacties


Fendt 307 C - koppeling

Weet iemand waarom de koppeling slipt bij gebruik van de aftakas.
Als de trekker gewoon rijd doet de koppeling het prefect ,maar zo gauw je de aftakas (om te maaien bv )aan zet begint die te slippen

graag jullie advies

eddie

8 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Fendt machines