Foto van: Svendt28

Fendt 611 s

Foto’s
239
Video’s
11
Topics
34

Informatie over de Fendt 611 s

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de 611 s.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de 611 s, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Fendt 611 s - Vraag over hefstang op draaien

Hallo leden, weet iemand als hier een lager op hoorde en zo ja ook weet welke maat het is, gaat om de hendel van het opdraaien van de hefarm, de binnen zijde (blauwe pijltje)

0 reacties


Fendt 611 s - Gezocht fendt 600s frontgewicht

Ik ben op zoek naar een origineel front gewicht wat je voor het moedeblok kan hangen
Gr Jeroen

7 reacties


Fendt 611 s - Fendt 611 ls mazoutpomp opendraaien (opvoeren) probleem

Hallo,
ik zou graag mijn trekker wat meer pk's geven door de mazoutpomp open te draaien. het is een fendt 611 ls mijn vraag is hoe je dit doet? welke bout je moet losdraaien en hoeveel toeren. het is gewoon voor de lol en niet voor trekkertrek. had graag gehad dat hij wat meer zingt in een stationair toerental, ook zou hij wat meer zwarte domp mogen blazen.

18 reacties


Fendt 611 s - Heeft er iemand een werkplaatshandboek voor een Fendt 611s

Ik zou graag een werkplaatshandboek vinden om een 611s op te knappen heeft iemand hier iets van voor mij?

1 reactie


Fendt 611 s - fendt 611s

Wie o wie kan mij helpen ben op zoek naar rempompjes voot mijn fendt wie weet waar ik ze kan kopen of wie heeft ze liggen

4 reacties


Fendt 611 s - Is een velg recht te krijgen?

Beste Tf'ers

Bij mijn fendt zit in de voorvelg een slag van +/- 1.5 cm zowel in de hoogte als in de breedte van de velg.

Zal deze onevenheid er uit te slaan/ persen zijn?

Het gaat om een vaste 28w12 velg. Origineel Fendt

Alvast bedankt voor de reacties

Met vriendelijke groet, Dirk

1 reactie


Fendt 611 s - Ik ben opzoek naar spatborden voor een fendt 611s

Ik ben opzoek naar originele achterspatborden voor op een fendt 611s

0 reacties


Fendt 611 s - Is dit gewichtsblok orgineel voor 600 s serie

Beste tf ers,

Ik heb onlangs een fendt 611s aangeschaft, nu ben ik deze aan het renoveren maar loop vast bij de volgende vraag. Is het gewichtsblok vooraan de trekker een orgineel gewichtsblok van een 600 s serie ? Op veel fotos heeft deze serie een grotergewichtsblok maar zoals het op de trekker gemonteerd en afgewerkt is ziet het er wel fabrieksaf uit.

Graag jullie mening.

Mvg Dirk Maas

Zie hier het gewichtsblok

tractorfan.nl/picture/976929/

6 reacties


Fendt 611 s - aftakas demonteren

Weet er iemand hoe de as, die in de ingaande as van de versnellingsbak (aandrijfas van aftakas) zit verwijderd kan worden? deze steekt een 4-tal cm uit ten op zichte van de ingaande as en deze 4cm zou weg moeten...

6 reacties


Fendt 611 s - oliesmering kleptuimelaars

Na volledige revisie van mijn motor wil er na het starten geen olie bij de kleptuimelaars komen, dit gaat natuurlijk niet goed komen als dit zo blijft maar nu heb totaal geen idee waar het probleem zich kan bevinden. Motor heeft wel goede oliedruk (5-6 bar)

16 reacties


Fendt 611 s - Hoogte maat 'Dubbele Lucht R38

Ben met een setje dubbele lucht bezig R38 '5 ster Molkon voor aan mijn Fendt 611S, nu zit ik met een groot verschil in de hoogte maten.

De banden van mij (aan de trekker) hebben een hoogte van 175 cm en van de dubbele lucht zijn 153/154 cm. Dit betekent dus dat ik nu een verschil van 10 cm rondom zal hebben.

Reactie's/tips zijn welkom?!

10 reacties


Fendt 611 s - aanhaalmoment kleppen

Kan er mij iemand soms zeggen wat het aanhaalmoment is van de kleppen? hierbij bedoel ik de 2 bouten die in de cilinderkop zitten die tegen de klepveer duwen/waar je klepspeling kan regelen...

2 reacties


Fendt 611 s - Remmen Afstellen

Goedenavond,

Heb problemen met remmen van mijn Fendt 611S, het schijnt dat deze remmen zichzelf ook stellen na enige tijd. Maar nu vraag ik me af of je er zelf ook nog wat aan kunt stellen heb me laten vertellen dat je via de 'Trompet ook kunt stellen met behulp van een lange kromme stang/hooischudder vork. Door het sleufgat, hier moet een stel tandwiel in zitten maar ik kan het niet vinden? De rubbers bij het pedaal heb ik nieuwe voor besteld en de zuigertjes enz. heb ik weer schoon gemaakt. Wie kan mij helpen aan advies?! Mvg, Niels

8 reacties


Fendt 611 s - gat in motorblok boren

Zou het mogelijk zijn om een gat in mijn motorblok te boren voor olieretour van de turbo? Aangezien deze origineel geen turbo heeft is een retour ook niet voorzien, of zijn er andere mogelijkheden?

50 reacties


Fendt 611 s - lekkage aan uitlaatpoort kop

Was vandaag aan mijn fendt aan het werken en zag dat als hij aan het draaien was, dat er lichtjes olie en uitkwam langs de uitlaatpoort van de eerste cilinder. Kan dit op de een of andere manier de koppakking zijn of is dit zowiezo een lekkage via de klepgeleiders?

14 reacties


Fendt 611 s - olie vloeistofkoppelin

Ik ben op zoek achter dikkere olie voor in mijn vloeistofkoppeling, nu is die gevuld met ATF olie. Het lijkt me ook dat je niet gelijk welke olie er kan ingieten voor de warmte eigenschappen en dergelijke, heeft iemand hier ervaring mee of advies?

24 reacties


Fendt 611 s - bosch A-pomp brandstofretour

Heeft een bosch a pomp een brandstofretour nodig? Bij 3 fendt motoren die ik heb (bouwjaar 1974-1977) is deze niet aanwezig, maar alle andere tractoren die ik weet met zo een pomp (3, 4 of 6 cilinder) hebben deze wel? Nu zou ik graag weten of het kwaad kan dat dit er niet opzit of welke de voor en nadelen zijn.

5 reacties


Fendt 611 s - brandstofpomp

K'heb gisteren de pomp van mijn fendt afgehad en vandaag weer gemonteerd, maar nu start hij wel vlot maar hij draait erg "ruw" vind ik, zou het kunnen dat de pomp wat te laat staat?

29 reacties


Fendt 611 s - Vervangen oliefilter

Goedemorgen, iemand ervaring met het vervangen van oliefilters? Om de hoeveel tijd moeten ze normaal worden vervangen, en zit er veel verschil in type,s? Heb er nu een op zitten van een Claas (wit van kleur). Reacties zijn welkom!

11 reacties


Fendt 611 s - Spuitend Koelvloeistof

Tijdens het rijden met m,n 611 S verliest de trekker veel koelvloeistof. Heb alle leidingen nagekeken, daar lekt het niet weg. Wanneer de motor stationair ´draait is er niks aan de hand. Kan dit aan de koppakking liggen, iemand nog tips?

27 reacties


Top 6 video’s Alle video’s »

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Fendt machines