Foto van: Svendt28

Fendt 611 s

Foto’s
235
Video’s
11
Topics
33

Informatie over de Fendt 611 s

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de 611 s.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de 611 s, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Fendt 611 s - Gezocht fendt 600s frontgewicht

Ik ben op zoek naar een origineel front gewicht wat je voor het moedeblok kan hangen
Gr Jeroen

7 reacties


Fendt 611 s - Fendt 611 ls mazoutpomp opendraaien (opvoeren) probleem

Hallo,
ik zou graag mijn trekker wat meer pk's geven door de mazoutpomp open te draaien. het is een fendt 611 ls mijn vraag is hoe je dit doet? welke bout je moet losdraaien en hoeveel toeren. het is gewoon voor de lol en niet voor trekkertrek. had graag gehad dat hij wat meer zingt in een stationair toerental, ook zou hij wat meer zwarte domp mogen blazen.

18 reacties


Fendt 611 s - Heeft er iemand een werkplaatshandboek voor een Fendt 611s

Ik zou graag een werkplaatshandboek vinden om een 611s op te knappen heeft iemand hier iets van voor mij?

1 reactie


Fendt 611 s - fendt 611s

Wie o wie kan mij helpen ben op zoek naar rempompjes voot mijn fendt wie weet waar ik ze kan kopen of wie heeft ze liggen

4 reacties


Fendt 611 s - Is een velg recht te krijgen?

Beste Tf'ers

Bij mijn fendt zit in de voorvelg een slag van +/- 1.5 cm zowel in de hoogte als in de breedte van de velg.

Zal deze onevenheid er uit te slaan/ persen zijn?

Het gaat om een vaste 28w12 velg. Origineel Fendt

Alvast bedankt voor de reacties

Met vriendelijke groet, Dirk

1 reactie


Fendt 611 s - Ik ben opzoek naar spatborden voor een fendt 611s

Ik ben opzoek naar originele achterspatborden voor op een fendt 611s

0 reacties


Fendt 611 s - Is dit gewichtsblok orgineel voor 600 s serie

Beste tf ers,

Ik heb onlangs een fendt 611s aangeschaft, nu ben ik deze aan het renoveren maar loop vast bij de volgende vraag. Is het gewichtsblok vooraan de trekker een orgineel gewichtsblok van een 600 s serie ? Op veel fotos heeft deze serie een grotergewichtsblok maar zoals het op de trekker gemonteerd en afgewerkt is ziet het er wel fabrieksaf uit.

Graag jullie mening.

Mvg Dirk Maas

Zie hier het gewichtsblok

tractorfan.nl/picture/976929/

6 reacties


Fendt 611 s - aftakas demonteren

Weet er iemand hoe de as, die in de ingaande as van de versnellingsbak (aandrijfas van aftakas) zit verwijderd kan worden? deze steekt een 4-tal cm uit ten op zichte van de ingaande as en deze 4cm zou weg moeten...

6 reacties


Fendt 611 s - oliesmering kleptuimelaars

Na volledige revisie van mijn motor wil er na het starten geen olie bij de kleptuimelaars komen, dit gaat natuurlijk niet goed komen als dit zo blijft maar nu heb totaal geen idee waar het probleem zich kan bevinden. Motor heeft wel goede oliedruk (5-6 bar)

16 reacties


Fendt 611 s - Hoogte maat 'Dubbele Lucht R38

Ben met een setje dubbele lucht bezig R38 '5 ster Molkon voor aan mijn Fendt 611S, nu zit ik met een groot verschil in de hoogte maten.

De banden van mij (aan de trekker) hebben een hoogte van 175 cm en van de dubbele lucht zijn 153/154 cm. Dit betekent dus dat ik nu een verschil van 10 cm rondom zal hebben.

Reactie's/tips zijn welkom?!

10 reacties


Fendt 611 s - aanhaalmoment kleppen

Kan er mij iemand soms zeggen wat het aanhaalmoment is van de kleppen? hierbij bedoel ik de 2 bouten die in de cilinderkop zitten die tegen de klepveer duwen/waar je klepspeling kan regelen...

2 reacties


Fendt 611 s - Remmen Afstellen

Goedenavond,

Heb problemen met remmen van mijn Fendt 611S, het schijnt dat deze remmen zichzelf ook stellen na enige tijd. Maar nu vraag ik me af of je er zelf ook nog wat aan kunt stellen heb me laten vertellen dat je via de 'Trompet ook kunt stellen met behulp van een lange kromme stang/hooischudder vork. Door het sleufgat, hier moet een stel tandwiel in zitten maar ik kan het niet vinden? De rubbers bij het pedaal heb ik nieuwe voor besteld en de zuigertjes enz. heb ik weer schoon gemaakt. Wie kan mij helpen aan advies?! Mvg, Niels

8 reacties


Fendt 611 s - gat in motorblok boren

Zou het mogelijk zijn om een gat in mijn motorblok te boren voor olieretour van de turbo? Aangezien deze origineel geen turbo heeft is een retour ook niet voorzien, of zijn er andere mogelijkheden?

50 reacties


Fendt 611 s - lekkage aan uitlaatpoort kop

Was vandaag aan mijn fendt aan het werken en zag dat als hij aan het draaien was, dat er lichtjes olie en uitkwam langs de uitlaatpoort van de eerste cilinder. Kan dit op de een of andere manier de koppakking zijn of is dit zowiezo een lekkage via de klepgeleiders?

14 reacties


Fendt 611 s - olie vloeistofkoppelin

Ik ben op zoek achter dikkere olie voor in mijn vloeistofkoppeling, nu is die gevuld met ATF olie. Het lijkt me ook dat je niet gelijk welke olie er kan ingieten voor de warmte eigenschappen en dergelijke, heeft iemand hier ervaring mee of advies?

24 reacties


Fendt 611 s - bosch A-pomp brandstofretour

Heeft een bosch a pomp een brandstofretour nodig? Bij 3 fendt motoren die ik heb (bouwjaar 1974-1977) is deze niet aanwezig, maar alle andere tractoren die ik weet met zo een pomp (3, 4 of 6 cilinder) hebben deze wel? Nu zou ik graag weten of het kwaad kan dat dit er niet opzit of welke de voor en nadelen zijn.

5 reacties


Fendt 611 s - brandstofpomp

K'heb gisteren de pomp van mijn fendt afgehad en vandaag weer gemonteerd, maar nu start hij wel vlot maar hij draait erg "ruw" vind ik, zou het kunnen dat de pomp wat te laat staat?

29 reacties


Fendt 611 s - Vervangen oliefilter

Goedemorgen, iemand ervaring met het vervangen van oliefilters? Om de hoeveel tijd moeten ze normaal worden vervangen, en zit er veel verschil in type,s? Heb er nu een op zitten van een Claas (wit van kleur). Reacties zijn welkom!

11 reacties


Fendt 611 s - Spuitend Koelvloeistof

Tijdens het rijden met m,n 611 S verliest de trekker veel koelvloeistof. Heb alle leidingen nagekeken, daar lekt het niet weg. Wanneer de motor stationair ´draait is er niks aan de hand. Kan dit aan de koppakking liggen, iemand nog tips?

27 reacties


Fendt 611 s - plaat krukaskering

Ik ben op zoek naar een plaat waar de krukaskering (kant vliegwiel) inzit van een MWM (T)D226(.6) motor. Heeft iemand nog iets liggen?

foto: tractorfan.nl/picture/792766/

6 reacties


Fendt 611 s - Lucht Inlaat gezocht

Ik ben op zoek naar in luchtinlaat buis/ pijp voor een Fendt 611 S. Het gaat om het model dat op een MANN Filterhuis zit en naast de motorkap omhoog steekt.
Ik heb een foto van wat ik bedoel in de lees meer link geplaatst.
Ik heb ook al een aantal tractorslopers afgebeld maar deze hadden geen van allen iets liggen.

7 reacties


Fendt 611 s - Velgen (achter)

Ben op zoek naar foto,s & maten van originele velgen voor een 611S. vermoed dat m,n achtervelgen niet bij deze trekker horen, vandaar dat ik het een en ander wil weten 😄

9 reacties


Fendt 611 s - Aanlopende remmen

Tijdens het toeren, merkte ik dat er rook uit de 'trompet' kwam (aan de rechterkant achter gezien). Ik vermoed dat de rem aanloopt, is dit gemakkelijk te verhelpen?

6 reacties


Fendt 611 s - Rook uit achterbrug

Vanavond was ik een stukje aan het toeren met m'n trekker, toen merkte ik opeens dat er rook uit de achterbrug kwam. Wat kan hier de oorzaak van zijn, aanlopende rem mischien? De stank viel mee.

24 reacties


Fendt 611 s - afdichten uitlaat aansluitingen

Ik heb een probleem dat mijn inox uitlaat niet mooi afsluit waar hij aan mijn turbo bevestigd zit, zou er een soort van afdichtingspasta bestaan of dergelijke om dit probleem op te lossen??

15 reacties


Fendt 611 s - turbo lekt olie

Ik heb sinds deze morgen een probleem met mijn turbo, als de trekker een tijdje staat te draaien komt er olie uit de turbo gelekt op de plaats waar de uitlaatgassen de turbo verlaten

Is dit een ernstig probleem en hoe kan dit eventueel opgelost worden??

38 reacties


Fendt 611 s - Pomp vervroegen

Kan er mij hier iemand vertellen hoe ik mijn brandstof pomp van mijn 611 wat vroeger kan zetten, en hoeveel graden ik maximaal vroeger kan gaan???

Bij voorbaat dank
Fendttrisixfan

17 reacties


Fendt 611 s - Olie in trompetten

Vandaag heb ik even alle olie peilen gecontroleerd van mijn trekker maar nu zat er in de ene trompet veel te veel olie, nu vraag ik mij af of het mogelijk is dat er olie van de versnellingsbak of dergelijke in de trompet kan geraken. Of kan dit alleen maar door er teveel olie in te gieten??

Verder zou ik graag een lijst hebben waar alle smeernippels zich bevinden op deze trekker, ik heb er al een pak gevonden maar zou graag zeker zijn dat ik ze allemaal heb

11 reacties


Fendt 611 s - Gezocht: een turbo voor een 600 s serie

Hoi ik ben op zoek naar een turbo en de spullen
Zoals uitlaat en inlaat spruitstuk smeerleidingen

2 reacties


Fendt 611 s - Lagers en dichtingen

Weet er hier iemand de kostprijs van
-lagers in vooras
-dichtingen in vooras
-dichting voor aftakaskoppeling
-nieuwe aftakaskoppeling
-lagers achteras (waar de steekas uit de achterbrug komt)
-dichting van de achteras (om achterbrug olie uit de trompetten te halen)
Deze lekken allemaal een beetje, en mits de prijs meevalt zou ik ze graag deze winter vervangen

en ook ben ik op zoek naar een nieuwe/tweedehandse aftakaskoppeling van een 611s, de vorige eigenaar heeft deze namelijk vastgelast

10 reacties


Fendt 611 s - koppakking vervangen

Zoals de meeste ondertussen wel weten heb ik een fendt 611 gekocht nu heb ik enkele vragen in verband met het vervangen van de koppakking.

-Tijdens de demontage van watertoevoer voor de koeling is er wat water in de 5de cilinder gelopen via de uitlaat, kan dit kwaad?? En zoja wat is de oplossing hiervoor

-Toen ik de kop heb afgepakt is er een klepstoter naar beneden gevallen, licht deze dan in het karter of hoe kan ik hieraan komen??

-Er was een lek aan de 6de cilinder maar de koppakking ziet er nog goed uit kan het dan toch zijn dat het water tussen de koppakking en cilinderkop kruipt??

40 reacties


Fendt 611 s - is het een 610 of een 611

Pas een fendt gekocht als zijnde een 610 maar hij heeft een 226-6.0 motor. Volgens typeplaatje is het een Baumunster T3404 en is het agregatnr 5248 (achterbrug onder de rempedalen)Volgens de gevens van www.Fahrzeugseiten.de komt hij meer met een 611 overeen dan een 610. Is iemand thuis in het fahrgestell nummmer T182 of T282.211

22 reacties


Fendt 611 s - afstellen kleppen

Kan er mij iemand de klepspeling opgeven van een
mwm d226-6 motor.
alvast bedankt.

32 reacties


Top 6 video’s Alle video’s »

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Fendt machines