Ik heb een paar weken geleden een vrachtwagen koppeling gekocht uit Duitsland. Deze is nu gemonteerd op onze 1455. Dat scheelt enorm nu met de dieplader erachter. Dat stompen en schokken is nu helemaa

International 1455 XL

+6
Gavrie Willemsen
Ik heb een paar weken geleden een vrachtwagen koppeling gekocht uit Duitsland. Deze is nu gemonteerd op onze 1455. Dat scheelt enorm nu met de dieplader erachter. Dat stompen en schokken is nu helemaal verdwenen….
+1
wim-same
@Gavrie Willemsen dat geloof ik graag. Maar het is wel erg belangrijk dat deze vangmuil op de zelfde hoogte zit als het scharnierpunt van de dissel van de dieplader. Anders krijg je alsnog stompen en stoten.

Reacties

+1
mf 6150
Waar is je 2e k50?
+1
Gavrie Willemsen
@mf 6150 mijn 2 oudere 3-assers hebben maar 1 K-50 bol. Alleen de nieuwe Dezeure heeft er 2…
mf 6150
@Gavrie Willemsen
Die stuurt dus 2 assen via 1 stang? Wil dat?
+1
Gavrie Willemsen
@mf 6150 ja 1 stuurstang stuurt een hefboom aan waar 2 cilinders op gemonteerd zitten die ieders verbonden zijn met een eigen stuurcilinder op elke as
Corne S
Spanbanden aan de hef?
+1
Gavrie Willemsen
@Corne S ja dat is nodig want anders gaan de hefarmen steeds omhoog uit zichzelf
Fast Eddy
Een vangmuiltrekbek rijd veel comfortabeler dan een gewone trekbek. Dit soort vangmuiltrekbekken had Combi Drain ook op de MB Trac`s zitten.
Valtra man
Wat is het verschil met een gewone trekbek opdat er geen schokken meer zijn?
+1
Fast Eddy
@Valtra man

Deze pen past mooier in het trekoog van de wagen. En de vangmuil zit in rubber delen dus geeft hij minder schokken door.
+1
MaxxuM4ever
@Fast Eddy de pen is ook dikker in het midden toch?
Fast Eddy

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!