Ook grote boeren protesten in Duitsland

Ook in Duitsland is de beer los. Het afschaffen van allerlei subsidie regelingen is in Duitsland de druppel die de emmer doet overlopen. Ook in Duitsland wordt de agrarische sector langzaam maar zeker afgewurgd door burocratie, milieu-eisen en andere wetgeving. Ik weet niet wat Nederland er van mee krijgt, maar ik wilde het wel even melden.

Grts Bouke

Deel dit topic

Reacties

+1
jammermaarhelaas
Heb vanmorgen even DLF geluisterd (nationale nieuwszender Dld). Trend in de berichten was dat de boerenlobby had bijgedragen aan een ADF achtige actie, het sentiment onder de bevolking stond op omkiepen richting antipathie, en de boerenlobby had alleen oog gehad voor de grote boeren.

In grote lijnen gaat het daar in de officiele verslaggeving dus net als hier in NL.
+3
Klein Rot
@jammermaarhelaas
Ze liegen wat bij elkaar ja net als hier. Ze hebben het hier alleen over de diesel subsidie, dat doet het natuurlijk goed bij het volk, maar het gaat om veel veel meer.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden duitsland , subsidie , beer , boeren en nederland geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0