John Deere 2040 S

Foto’s
213
Video’s
6
Topics
14

Informatie over de John Deere 2040 S

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de 2040 S.

Ervaring

Er is een <strong>tiental</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de 2040 S, gezamenlijk zo&apos;n 49.885 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Fijne manier van schakelen en mooie kleine draaicirkel
Pluspunten
Makkelijk schakelen tussen hi-lo
Minpunten
De max snelheid

Gebruikerservaring

Fijne manier van schakelen en mooie kleine draaicirkel

Actuele vragen Stel ook een vraag »

John Deere 2040 S - Informatie gevraagd over deze tractor

Hallo,
Heb onlangs deze John Deere 2040s gekocht bij een veiling, weet iemand iets over de geschiedenis van deze trekker? Stond te koop bij Tolhoek Machinery in Scharsterburg.

Alle informatie is welkom.
Gr Emiel

0 reacties


John Deere 2040 S - Aftakas blijft niet ingeschakeld

De hendel van de aftakas van mijn John deere 2040s blijft niet ingeschakeld.
Weet iemand waar het probleem zit/kan zitten?

5 reacties


John Deere 2040 S - Vraag over kapotte toerenteller

Hallo,
De toerenteller van mijn John deere 2040 s is kapot. Ik heb de kabel nagemeten, de toerenteller zelf nagekeken, de sensor nagekeken en de printplaat van de toerenteller nagekeken en alles werkt. Weet iemand want er nog kapot kan zijn waardoor die niet werkt?

4 reacties


John Deere 2040 S - Hefinrichting heeft een zetje nodig

Het betreft een John Deere 2040S met SG2 zonder HY-LO .De hefinrichting begint pas te werken na je de hefarmen manueel een zetje geeft (2 -3 cm opheft). Als er een machine aanhangt gaat ze pas omhoog wanneer je met de trekker schokt. Er zit voldoende olie op en alle filters zijn ok. De verstelling van de hef snelheid heeft geen invloed op dit probleem. Ook de verstelling van de diepte controle heeft geen invloed. Eens de hef naar boven gaat is er geen probleem meer. Ook als men ze niet helemaal laat zakken is er geen probleem. Hydraulische ventielen werken normaal. Waar kan dit aan liggen?

7 reacties


John Deere 2040 S - Kun je de cabine verwijderen

Bij een 2040S, kun je daar zonder problemen de cabine verwijderen, ivm stalling kan de trekker niet binnen staan, en met regenachtig weer gebruik ik de JD toch niet.

16 reacties


John Deere 2040 S - Verschillende banden maat voor

De voorbanden van mijn trekker zijn kaal er liggen nu 10.00 16 3ribs op zouden op de huidige velgen ook 11.00 16 4ribs op kunnen?

3 reacties


John Deere 2040 S - Waarde en aandachtspunten john deere 2040s

Hallo, ik heb een nette john deere 2040s te koop, hierbij een maar vragen, voor wat staat de “s”? Wat is de marktwaarde van deze (het is een 2wd) en aandachtspunten? Blijkbaar doet de hydrauliek olie soms een beetje traag.

0 reacties


John Deere 2040 S - Openingsdruk verstuivers John Deere 2040S

Hallo,

weet iemand de openeningsdruk van de verstuivers van een John Deere 2040S

Mvg andreas

6 reacties


John Deere 2040 S - Pen schommelas verwijderen

Beste tf'ers

Ik ben momenteel de bussen van de schommelas in mijn vooras aan het vernieuwen maar ik zie nu dat de as zelf ook ingesleten is. Hoe kan ik deze het best verwijderen? Want deze zit echt muurvast.

Mvg andreas

6 reacties


John Deere 2040 S - Welke versnelling trekkertrek john deere 2040s?

In welke versnelling rij ik het best met mijn john deere 2040s in de 4 tons klasse met half gesleten banden en een zandbaan?

8 reacties


John Deere 2040 S - hydraulisch schema

Hallo

heeft er iemand soms het hydraulisch schema van een john deere 2040s?

mvg andreas

5 reacties


John Deere 2040 S - pinkers en toeren teller

Hallo

mijn john deere zijn pinkers en toerenteller gingen plots niet meer nadat ik er een luchtgeveerde stoel had ingezet. ik had hem aangesloten op een leiding die er lag. het rare is dat als ik de knop van de compressor induw mijn toerenteller en pinkers wel werken. weet iemand wat het probleem zou kunnen zijn.

mvg andreas

19 reacties


John Deere 2040 S - storingen en drukverlies

Hallo
we hebben sinds kort een probleempje met onze jd 2040s nl.een hydrolisch drukverlies. soms als je aan het rijden bent en je laat de trekker effe draaiend staan en daarna wil je er weer mee rijden valt je servo weg en ook heb je soms niet genoeg druk om de ventielen achteraan te bedienen. dit begon allemaal deze winter en we dachten dat het met de kou te maken had maar het duur nu al 5 maand en we maken ons zorgen. weet iemand wat dit kan zijn want ik ben al te raad geweest bij verschillende dealers en ze weten niet wat het is behalve 1 en die zei dat het een drukverlies zou kunnen zijn in de hi-lo maar daarvoor moet ie in 2 stukken helemaal en ik wil me dat werk besparen dus wil ik eerst weten wat het is voor ik hem helemaal opengooi
iemand raad of hulp LAAT HET ME DAN AJB WETEN!!!
want ik ben ook ten einde raad.
mvg
jd is the best.

9 reacties


John Deere 2040 S - vermogen in vergelijking met 2140

Hey,

vorig jaar hadden wij een 2140 deze heeft volgens www.tractordata.com 82 pk, deze stond bij ons altijd voor de beregening te brullen. (Hij is inmiddels ingeruild omdat de koppeling stuk was, het was duurder om hem te reparen dan hij waard was.) Nu was ik al aan het kijken voor volgend jaar. We hebben ook nog een 2040S deze heeft volgens www.tractordata.com 75 pk. Nu was ik ze aan het vergelijken en zag dat ze dezelfde motor hadden. Wat heeft de 2140 nu anders dan de 2040? andere brandstofpomp? Turbo? Stel het is wel de brandstofpomp zou je hier dan een andere op kunnen zetten? En zou hij dan voor de beregening kunnen?

Ik hoor graag van jullie.

Mvg jd6620

29 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle John Deere machines