Foto van: Deutz-5006

Deutz D30

Foto’s
166
Video’s
3
Topics
66

Documenten

Deutz F/L812 Werkplaatshandboek

168 pagina’s, 27.85MB

Deutz D25.2 D30 D30s Bedieningshandleiding

195 pagina’s, 15.88MB

Deutz D25 & D30 Handleiding

195 pagina’s, 15.88MB

Deutz D30 & D30s Handleiding

52 pagina’s, 4.79MB

Informatie over de Deutz D30

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de D30.

Ervaring

Er is een <strong>tiental</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de D30, gezamenlijk zo&apos;n 5.604 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Een zeer goede en rendabele trekker.
Pluspunten
+ maakt mooi geluid
+ loopt 25km/h
Minpunten
- Wat moeilijker in de bergen
Sinds half juni 2017 trotse eigenaar van deze mooie 2-cilinder
Pluspunten
Klein, compact, eenvoudige techniek
Minpunten
Met 30 PK niet de sterkste
met 20 km/u niet de snelste
Was mijn eerste restauratie project
Pluspunten
Compact
Simpele techniek
Minpunten
Vaak lang zoeken naar onderdelen
Veel niet te krijgen

Gebruikerservaring

Een zeer goede en rendabele trekker.

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Deutz D30 - Verschil tussen motorblokken

Hoi allemaal, ik ben momenteel bezig met een deutz d30 uit 1964 te restaureren. ik heb een injecteur die vast zit dus waarschijnlijk moet ik een nieuwe kop kopen. nu heb ik ergens een volledige blok (f2l511) gevonden. wat is het verschil met mijn huidige blok (f2l812)? kan ik hiervan dan bv de kop gebruiken of zou het ook mogelijk zijn voor de hele blok te vervangen? ook ben ik nog opzoek naar nieuwe spatborden maar vind ik hier nergens een goede site voor waar ik deze zou kunnen vinden. Weet er iemand nog goede handelaars die spatborden zou kunnen hebben?

groetjes en alvast bedankt

6 reacties


Deutz D30 - Aftakas draai door

De aftakas draait door als de aftakas uit is wat kan dat wezen

0 reacties


Deutz D30 - Op zoek naar werkplaats handboek

Hallo,

Ik ben op zoek naar het werkplaats handboek voor de deutz d30.
Er is een lekkage in mijn hef en wil graag uitzoeken hoe ik de manchet van de hef cilinder kan vervangen. Hopen dat ik daar mijn probleem kan oplossen.

Groet, Kaspar

0 reacties


Deutz D30 - Chassisnummerplaat weg. geen papieren

Chassisnummer is weg. geen papieren. hoe papieren bekomen?

13 reacties


Deutz D30 - Waar kan ik het chassisnummer terug vinden van een deutz D30?

Waar kan ik het chassisnummer terug vinden op een deutz D30?

5 reacties


Deutz D30 - Waarop te letten bij de aankoop

Beste leden,
Ik sta op het punt een boîte met trompetten aan te kopen voor mijn Deutz d30. Hebben jullie nog tips waarop ik moet letten bij de aankoop.

0 reacties


Deutz D30 - deutz D30 1962

Hallo weet er iemand de ralkleur van de deutz D30 1962

4 reacties


Deutz D30 - Beste tractorfan’s Wie heeft er ervaring met een regelventiel want ik heb mijn hef wel weer werkend maar hij gaat alleen omhoog als ik er

Beste mensen van mijn Deutz D 30 S werkte de hef niet meer en de olie was ook steeds weer verdwenen, maar lekte niet naar buiten weg.
Alle olie verdween in de achterbrug, hefdeksel er af gehaald bleek de leiding afgebroken te zijn, weer gerepareerd en in elkaar gezet, nieuwe olie in de hef nieuwe olie in de achterbrug, nu heft hij wel maar alleen met tegendruk en zakt ook alleen maar met tegendruk dus als ik erop ga staan gaat die netjes omhoog en zakt die ook weer, maar als er niets in hangt doet hij ook niet wat.
Mijn vraag zit dit probleem in het regelventiel?

0 reacties


Deutz D30 - Maaibalk Deutz d30

Hallo ik heb een maaibalk gevonden van een Deutz d15 past deze ook op een Deutz d30 zo ja wat is ongeveer de waarde van zo een maaibalk

Alvast hee erg bedankt voor een reactie terug

Mvg jean

0 reacties


Deutz D30 - Kabelboom deutz

Hallo mede eigenaren van een Deutz d30

Ik had een vraag ik wil me in mijn Deutz d30 een gloed nieuwe kabelboom leggen alleen heb geen boekje ofzo met alle tekeningen in nu wilde ik vragen of iemand mischien zo een boekje voor de Deutz te koop heeft of mischien foto’s kan maken voor me

Mvg jeannot

1 reactie


Deutz D30 - Lagers in de versnellingsbak vervangen

Beste leden,
Ik heb een probleem met mijn versnellingsbak. Ik ben bezig met de lagers te vervangen, nu heb ik de lagers van de bovenste as al los en vervangen zoals je op de foto's kunt zien maar nu zit ik nog met de onderste lagers die ik niet los krijg. Nu heb ik in de boek al gekeken maar daar is precies als dat vast zit met een bout, maar ik krijg deze niet los. Is er hier iemand die mij kan zeggen hoe ik deze kan los krijgen zodat ik ook deze lagers kan vervangen??

13 reacties


Deutz D30 - Welke Groote van maaier

Beste forum leden, ik heb thuis een Deutz d30 gerestaureerd maar nu ben ik nog opzoek naar een maaier voor hier achter te hangen om mijn paarden weides uit te maaien, maar nu vroeg ik me af welke breedte van maaier zou ik aan mijn tractor kunnen hangen en ik heb ook nog een Porsche standaard ap staan zou deze trekker die maaier ook kunnen trekken???

22 reacties


Deutz D30 - Versnellingsbak lagers vervangen

Beste leden mijn lagers in de versnellingsbak zijn versleten, nu wouw ik deze vervangen, zoals je kunt zien op bijgevoegde foto heb ik de bovenste deel al los en zijn deze lagers al vervangen. Maar het probleem zit hem in het onderste gedeelte, deze krijg ik niet los, is er iemand die mij hier kan bij helpen hoe ik deze los moet krijgen zodat ik ook deze lagers kan vervangen??

1 reactie


Deutz D30 - Storing in de clingelateur

Ik heb dan nu toch maar een Clingelateur 4P 12V Electronisch gekocht maar nu was ik bezig met deze aan te sluiten en ben ik op een probleem gestuit de knipperlichten werken maar als ik nu op mijn claxon knop duw dan begint de clingelateur ook te werken terwijl mijn knipperlichten uit staan??? Ik heb de clingelateur als volgt aangesloten 31 is de massa, 49 heb ik een kabel gelegd van de 15 op het contact slot (Dit is dan zogezegd de voeding??), en dan de c heb ik nog niet aangesloten maar normaal zit deze aan het controle lampje, wie kan mij zeggen wat ik verkeerd heb gedaan??? Want mijn pinkers gaan normaal alleen de clingelateur werkt nu ook als ik mijn claxon laat gaan maar de lampen branden wel niet.

Ik heb de massa van de claxon en van de clingelateur al rechtstreeks gehangen aan de baterei maar mijn probleem blijft zich voordoen

Ik heb ook mijn claxon drukknop al los gehaald van het dashboard maar dan is het probleem ook niet opgelost

Zowel de clingelateur als de claxon en de drukknop en de pinker schakelaar zijn nieuw

Is er misschien nog een andere manier waarop ik de clingelateur kan aansluiten of weet iemand misschien wat ik verkeerd heb gedaan??

14 reacties


Deutz D30 - Knipperlicht schakelaar controle lamp aansluiten

Beste leden,
Ik ben bezig met het aansluiten van mijn knipperlichten en de schakelaar, nu de schakelaar gaat maar het lampje dat er inzit krijg ik niet aangesloten, kan iemand mij hier bij helpen

1 reactie


Deutz D30 - Hoe Spannings regelaar aansluiten

Beste leden, Weerderom vraag ik om jullie hulp ik zit in de laatste stap in de renovatie van mijn Deutz nu zit ik alleen nog met deze spanningsregelaar hoe moet ik deze aansluiten zoals je op de foto ziet liggen er twee draden op de blauwe komt uit in mijn dashboard(wat die daar doet of waarop ik die moet aansluiten is nog een raadsel) en de rode komt uit aan de startmotor nu weet ik niet welke kabel er links moet en welke er rechts moeten? En weet er iemand ook welk type riem er moet opleggen?

13 reacties


Deutz D30 - Op welke manier hebben jullie je flikkerlamp gemaakt

Beste leden,
Op welke manier hebben jullie je flikkerlamp gemaakt op jullie tractor?
Gewoon op het spatbord gemonteerd of hebben jullie een stang aan de traktor vastgemaakt met daarop de lam??

10 reacties


Deutz D30 - Welk stoplicht hebben jullie?

Beste leden,
Ik heb mij onlangs een paar achter lichten besteld voor mijn deutz d30 (zie foto) maar nu ik ze heb uitgepakt zit ik een beetje in de knoei omdat deze enkel een achterlicht hebben en geen stoplicht hebben. En zonder stoplicht ga ik niet door de keuring geraken met mijn tractor. nu is mijn vraag hoe hebben jullie dit opgelost of hebben jullie een alternatief licht voor mij??

19 reacties


Deutz D30 - Gezocht: Kopelingsgaffel

Wie kan mij helpen aan een koppelingsgaffel van de deutz d30 die het druklager aanduwd?

4 reacties


Deutz D30 - Hoe traktor verlichting aansluiten

Beste forumleden Ik zit met mijn handen in het haar inverband met mijn verlichting op mijn deutz d30.
Ik heb namelijk een Contactlichtschakelaar 0-1-2-3 gekocht en aangesloten zoals ze mij het hadden gezegd op het forum dus
30 is de plus van de accu
56b is dimlicht
56a is groot licht
58 is gewoon licht
57 is gewoon licht
15 en 54 werken enkel als je de sleutel indrukt
Maar als ik nu op de stand 2 draai dus het gewoon licht dan brand mijn dimlicht en mijn gewoon licht als ik de sleutel verder draai naar stand 3 voor mijn mistlampen dan brand gewoon al mijn lampen en mijn linker voorlicht en mist licht branden zwakker dan de rechter zijde, Ik heb wel de draden van de linker lamp samen laten komen in de rechter lamp en ben dan zo verder gegaan met 3 voedings kabels en een massa. Zou dit er iets mee temaken kunnen hebben??

10 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Deutz machines