Foto van: Ritchie

Fendt 304 LS

Foto’s
333
Video’s
1
Topics
13

Informatie over de Fendt 304 LS

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de 304 LS.

Ervaring

Er zijn <strong>tientallen</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de 304 LS, gezamenlijk zo&apos;n 71.208 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Fendt 304 LS - Hendel aftakas in cabine werkt niet

Ik kan de aftakas niet goed bedienen , de hendel in de cabine werkt wel als ik hem vast hou, hij valt niet in de vergrendeling...spul losgehaald maar ik heb het idee dat er iets ontbreekt of kapot is.

Verder ben ik op zoek naar een gebruiksaanwijzing van de knoppen en hendels in de cabine.

Groet Lodewijk

19 reacties


Fendt 304 LS - Raar piepgeluid bij rijden en lekt olie

Mijn fendt 304ls maakt tijdens het rijden een raar piepgeluid alsof deze op de handrem staat. En het laatst is er denk ik iets geknapt aan de rechter achterkant waardoor er allemaal olie ging lekken. Weet iemand wat dit kan zijn en hoe je het oplost?

3 reacties


Fendt 304 LS - Motoroliedrukcontrolelampje brandt flauw oranje

De oliedrukcontrolelampje op klok in dashboard bij mijn Fendt 304 LS brandt heel flauw oranje hele tijd. Zie foto. Geen idee wat de oorzaak is. De oliedrukzender is onlangs nieuw, de motor loopt normaal goed. Weten jullie hoe ik die lampje uit doe?

31 reacties


Fendt 304 LS - Remmen werken niet goed

Ik werk nu aan een fendt farmer 304ls. de trekker heeft problemen met remmen. als ik het linker rempedaal in druk dan werkt de linkerrem goed. het rechterpedaal werkte eerst niet goed en nu doet deze niks meer. alleen op het laaste van de slag voel ik een heel klein beetje weerstand. als ik de remmen samenkoppel dan kan ik beide remmen langzaam naar de bodem drukken. ik heb de voorremmen nu er af gehaald en ik zie geen olie uit de slangen lopen als ik de remmen indruk. is dit op te lossen door er gewoon nieuwe hoofdremcylinders op te zetten of zie ik wat over het hoofd? het potje zit halfvol en de handrem werkt uitstekend. de voeringen zijn dus nog goed. zit er een klepje dat er voor zorgt dat de voorremmen ontkoppeld worden als er maar 1 rem ingedrukt wordt?

Alvast bedankt

4 reacties


Fendt 304 LS - Waar komt dit deksel uit?

Goeie dag. Hier een fendt 304LS waarbij olie uit koppelingshuis lijkt te komen. Kan het grote ronde deksel open om in het koppelingshuis te kijken? Of heb ik dan me schoenen vol met olie uit de transmissie?

12 reacties


Fendt 304 LS - Verwarming stand 1 werkt niet. Is de knop defect ?

Als ik de knop voor de lage snelheid van de verwarmingskachel indruk, dan werkt deze niet.
Wel kan ik dan de stand knop voor de hoge snelheid indrukken en deze werkt wel.
Echter er is dan een behoorlijk lawaai in de cabine. Kan het zijn dat de knop dfect is of moet er een nieuwe kachel in. Wie kan mij helpen.

3 reacties


Fendt 304 LS - koppeling na stellen

Kan je bij een fendt 304 de koppeling bij stellen ??

4 reacties


Fendt 304 LS - Kleppen stellen

Ik zou graag mijn kleppen stellen want ik denk dat ik ze hoor tikken, trekker heeft 5200 uren. Kan je het kleppendeksel verwijderen zonder de brandstoftank eraf te halen ? Welke stelsysteem is het verder bij een D226-3 motor ? Is dit gewoon te stellen met een contermoer op tuimelaars ?

9 reacties


Fendt 304 LS - koppeling blijft hangen

Hallo, de oude Same heb ik onlangs vervangen door een Fendt 304ls, bwjr 96 en staat op 5000 u. Bij "werken" met de koppeling, bvb bij het aanpikken van machines op de hef, blijft het koppelingspedaal soms halfweg steken en moet ik het met de voet omhoog trekken. Vanavond bleef de trekker rijden toen in de koppeling induwde (gevaarlijk !) Volgens mij is de koppelingspom p stuk, dit is het onderdeel aan de onderkant naast de trap. Is dit een moeilijke klus om te vervangen ? Ik zie daar 4 of 5 leidingen op zitten. Gewoon loskoppelen en terug aansluiten + systeem ontluchten ? Iemand ervaring mee ? Mvg Pascal

13 reacties


Fendt 304 LS - Stuurcilinder

Hallo,

Wat kost deze stuurcilender van een fendt 304
Bestelnr.: 38706023
Referentienr.: G178300120011

Alvast hartelijk dank

13 reacties


Fendt 304 LS - midden stip toerenteller

Bij mij is het ronde schijfje dat op de toerenteller-naald zit er af gegaan en ligt nu onder in de toerenteller .is er iemand die een manier weet om dit schijfje er weer tereug op te krijgen

bij voorbaat dank

4 reacties


Fendt 304 LS - te weinig hefvermogen

Hoe krijg ik meer hefvermogen op de 304

17 reacties


Fendt 304 LS - Dreunend geluid bij vol gas rijden

Hallo,

Onze Fendt 304 maakt een raar dreunend geluid bij het volgas rijden, als ik de koppeling in trap lijkt het geluid sneller te worden, heeft iemand een idee wat het kan zijn?
Fendt 304 ls van 1989 met 5600 uur, banden 18.4 x 30.

17 reacties


Video’s

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Fendt machines