Claas Arion 420

Laatste 1 reacties (11 totaal)

Case International 1056 XL - 4 w d probleem

Beste, Na een kapotte spoel gehad te hebben zijn de problemen met de 4wd begonnen. Nieuwe spoel deze is gemodificeerd. niet meer een uit een geheel gegoten blokje meer maar een losse kern en een losse spoel. Deze was te zwak en kon hem niet overwinnen als de 4wd uit moest. Nu met een nieuwe spoel die sterker is overwint hij wel. Maar sinds kort wilde de 4wd er niet meer op/aan. Uitelkaar gehaad en het huisje iets opgeschuurd met waterproof fijn schuurpapier waar de schuif inzit ( hier zat een braampje aan ) Weer gemonteerd maar nu als de olie warm is de 4wd eral op als de tractor zachtjes rijd, onder de 1400 toeren zogezegd. Als ik hem juist aan wil hebben duurt dit nu een paar seconden voor reactie. Het lijkt erop of hij nu opeens lek heeft maar ik kan dit niet geloven. Nu weer uitelkaar gehaald maar het schuifje gaat soepel. Zonder speling natuurlijk. In december druk gemeten deze was 16/17 bar. Wel voor het opschuren. Heeft iemand hier ervaring mee? of de perfecte oplossing zodat ik er weer van op aan kan. Alvast bedankt!! Groet Hans

Case International Maxxum 5120 Plus

John Deere 6215R

Laatste 1 reacties (106 totaal)

Redrock Kuilhapper

Zelfbouw Kipper

Laatste 1 reacties (23 totaal)

John Deere 6250R

Laatste 1 reacties (66 totaal)

John Deere Meerdere

Laatste 1 reacties (8 totaal)

Ford 8830

Laatste 1 reacties (14 totaal)

International 745 XL

Case International 745 XL - Tankmeter werkt niet goed.

Bij een 745xl werkt de tankmeter niet goed meer. Als het contact aangezet word slaat de meter gelijk naar vol. Heb al eens eerder dit soort storingen gehad, maar toen lag het aan de massakabel achter het dashboard. Ook nu deze massakabel goed schoongemaakt en vast gezet. Daarna de draad van de tankvlotter gehaald. Ook dit maakt geen verschil. De meter blijft naar vol uitslaan. Daarna alle stekkers tussen transmissie en cabine los gemaakt, nagekeken, gereinigd en weer gemonteerd. Ook nog gemeten of er ergens sluiting naar massa of 12 volt is. Maar ook hier geen afwijkingen kunnen vinden. Als ik de stekker achter van de meter af haal, dan zak de meter wel weer terug. Maar dan heeft ook de hele meter geen voeding meer. Iemand nog enig idee waar ik het in kan zoeken of zou toch de meter zelf kapot zijn. Misschien iemand een idee of deze meters te repareren of nieuwe verkrijgbaar zijn. Alvast bedankt voor het meedenken.

Claas Combine

remco rooks


Foto’s
250
Video’s
9
Topics
1
Reacties
1.114
Stemmen
5.384
Volgers
29

Over mij

Woonplaats: zieuwent
Leeftijd: 21jr
Laatst online: 3u geleden

Ik ben Remco Rooks uit zieuwent
wij hebben thuis een kleine boerderij en doen jongvee opfokken.
we hebben thuis 2 internationals 745XLA en 453 en we hebben ook nog een Case Maxxum 5120 plus. we doen alle landwerk zelf met ons speciale machinepark. we hebben een grote hobby aan zelf machines maken of verbouwen.

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering