Fendt 824 Vario

Laatste 1 reacties (5 totaal)

Valtra T214

Laatste 1 reacties (10 totaal)

John Deere 3640

Laatste 1 reacties (5 totaal)

Fendt 614

Laatste 1 reacties (3 totaal)

Dit zijn de populairste trekkermerken per sector

John Deere, New Holland, Fendt… Dit zijn de populairste trekkermerken in jouw sector, blijkt uit onze rondvraag onder 10.881 agrariërs. De rondvraag onder agrarische bedrijven, biedt inzicht in de voorkeuren van boeren in de specifieke sectoren akkerbouw, rundvee, tuinbouw en het totaal van alle agrarische sectoren. In de rundveehouderij is John Deere het belangrijkste merk gevolgd door Fendt. Case IH volgt op ca. 15% en New Holland (14,1%) valt met een vierde plek buiten de top 3. New Holland is in de rundvee t.o.v. de andere sectoren opvallend minder vertegenwoordigd als belangrijkste merk. Deutz en CASE IH zijn binnen de rundvee juist beter vertegenwoordigd dan in de akkerbouw en tuinbouw. Bij akkerbouwbedrijven onderscheiden New Holland en John Deere met ieder ruim 20% zich duidelijk van de concurrerende merken. Fendt (13,2%) en Case IH (12,3%) volgen dicht bij elkaar op plek 3 en 4. Naast John Deere en New Holland is ook Valtra relatief goed vertegenwoordigd bij akkerbouwers als belangrijkste merk. In de Tuinbouw is New Holland het meest dominante merk. Ca. 1 op de 5 geeft aan dat New Holland het belangrijkste merk is. John Deere volgt met 15,2 % en Fendt (13,2%) vervult de derde positie. De resultaten zijn uitgesplitst naar de top 8 belangrijkste trekkermerken. Binnen de tuinbouw is de diversiteit van merken groot waardoor het aandeel overig als vanzelfsprekend ook groot is.

Kaweco Radium 45

Laatste 1 reacties (14 totaal)

Fendt 615

Laatste 1 reacties (3 totaal)

mdoornekamp


Foto’s
740
Video’s
44
Topics
5
Reacties
17.357
Stemmen
11.487
Volgers
112

Over mij

Woonplaats: Provincie Groningen
Leeftijd: 52jr
Laatst online: 2u geleden

Ik ben Martijn, getrouwd en heb een tweeling (jongens) van 2006. Ik heb een grote passie voor alles wat met landbouwmechanisatie te maken heeft.

Ik heb een klein loonbedrijf. We zitten voornamelijk bij de veeboeren. Gras inkuilen is een belangrijke tak. Daarnaast grasland ploegen, kilveren en zaaien. Ik heb ook nog een midikraan en 2 combidumpers. In de zomer heb ik 2 losse werknemers. In de winter doe ik het wat rustiger aan. Soms verhuur ik mezelf nog als chauffeur bij een collega.

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering